Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem sammmmmmmmmmmm

jestem sam bo jestem

Polecane posty

nieśmiały nieciekawy nudny niski niezmotoryzowany nieciekawy nieposiadający kolegów nie imprezujący nieumiejący poznawać dziewczyn nieoperatywny nierozgranięty nieładny niedośwaidczony niezaradny niemądry :(

gratuluję wglądu w siebie. i co teraz? wieczne użalanie się nad sobą, czy może jakaś zmiana?

Gość porzadna dziewczyna
i nieciekawy

żeby tak prosto było się zmienić :( nieciekawy już jest przecież na drugiej pozycji. WIęcej niepasujących przymiotników na "n" jakoś nie przyszło mi do głowy.

Gość porzadna dziewczyna
nieciekawy jest dwa razy a ładniej wygląda jak jest trzy ale jak tego nie wiesz to jesteś też nieestetyczny

Masz rację. Jest dwa razy. Nie zauważyłem. Nie lepiej siedem? Dziwne bo ludzie mają jakąś tendencję do tej nieszczęsnej 7. To byłoby estetyczniej? Ale nawet trzy razy to i tak jest nieestetycznie bo jest niesymetrycznie.

chyba tylko zakompleksiony. jest mnowsto takich osob, ktore wlasnie przez to sa same (ze nie maja gdzie kogos poznac). poszukaj moze na posrtalach internetowych (randkowych)

Gość porzadna dziewczyna
nie znasz sie na estetyce, róze tez dasz dwie a nie jedną albo trzy, pięć, siedem?

czyli zamiast jednej dać dwie lepiej dać dwóm po jednej? OK. Zapiszę sobie na przyszłość może za 10 lat mi się przyda, w jakimś domu starców.