Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marionetta

od kilku dni boli mnie brzuch i jest wydety,co to moze byc?

Polecane posty

Gość marionetta

nie jadlam nic innego niz zwykle,ani tez nie mialam dnia kiedy sie objadlam za bardzo.brzuch zaczal mnie bolec po stosunku i zaczal "puchnac" utrzymuje sie juz ktorys dzien z kolei, jak sie pozbyc tego efektu?i co to moze byc?

Gość jaja sobie robi
a slyszalam moze o kims takim jak lekarz?:O

Gość pewnie kupa
zalegająca w jelitach

Gość Takie rzeczy to tylko......
krótko.....idź się wysrać

Gość marionetta
zalatwiam sie normalnie, jestem na wakacjach wiec na lekarza troche poczekam bo nie mam ze soba papierka ze jestem ubezpieczona. da sie cos poradzic na takie wzdecie brzucha?bo bol jakos zniose ale wygladam jak w zaawansowanej ciazy:O

Gość marionetta
zalatwiam sie normalnie, jestem na wakacjach wiec na lekarza troche poczekam bo nie mam ze soba papierka ze jestem ubezpieczona. da sie cos poradzic na takie wzdecie brzucha?bo bol jakos zniose ale wygladam jak w zaawansowanej ciazy:O

Gość marionetta

Gość marionetta
zadnego nagetsa nie jadlam, zwykle domowe jedzenie niz ciezkiego czy wzdymajacego,nie za duza ilosc,nic gazowanego. da sie jakos zniwelowac tez brzuch zebym chociaz nie wygladala jak etiopczyk?

Gość wertypokn
jajniki,lec do ginekologa. bo moze sie skonczyc zle

Gość marionetta
tak nagle jajniki by sie odezwaly? do ginekologa jestem umowiona na 25 tak kontrolnie to od razu porusze ta sprawe.czytalam inne fora to dziewczyny tak mialy jak sie za bardzo zagalopowali z chlopkami ale to mijalo po dniu a mnie juz meczy 4 dzien. moze masowanie brzucha cos pomoze?albo zrobic sobie jakas glodowke?