Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytamboniewiemcoijak

Pieszczenie łechatczki podczas stosunku - do kobiet

Polecane posty

Hej, mam pytanie czy podczas stosunku pieścicie swoje mimejsca intymne? Ja nie mogę dojśc do orgazmu łechtaczkowego gdy jestem pieszczona przez partnera a samej to mi jakoś głupio robić to podczas seksu z nim. I tak się męczę:( Jak to jest u Was? Dajcie jakieś rady! Dzięki.

Gość ja normalnie dotykam sie
jezeli tego chce ,a mojego faceta dodatkowo to kreci :)

Gość SexiLexi
ale czemu Ci glupio? facetow to kreci... albo powiedz twojemu zeby w trakcie bzykania Cie podotykal... ewentualnie poprowadz jego reke. mojego porzedniego strasznie krecilo kiedy sie dotykalam jak mnie bzykal, albo kiedy wkladalam palec sobie w cipke kiedy on we mnie juz byl.

Moja kobieta lubi się sama popięścic podczas seksu ale zdecydowanie bardziej woli mój język to podczas takich pieszczot najczęściej dochodzi często mi mówi czy mam pięścic ja mocniej delikatniej wolniej albo szybciej może i ty mu troszkę podpowiedz jak byś w danym momencie chciała i myślę że będzie super

No włąśnie nie wiem czym spowodowane jest to, że tego nie robię. Czuję się na makasa podniecona a orgazmu nie mam. Ten pochwowy nie jest aż tak silny jak łęchtaczkowy i trwa zdecydowanie krócej. Chciałabym mieć orgazm łechtaczkowy podczas stosunku gdy on jest we mnie w środku ale za cholerę nie mogę się przemóc i się samam popieścić aby tak było.

A wiesz ze dziwne to ejst bo zazwyczaj kobietom latwiej osiagnac orgazm lecztaczkowy niz pochwowy ;) Ja lechtaczkowe mam ciagle, po kilka naraz, natomiast na pochwowy musze sie napracowac ;)

Gość onnnnnnn
Ja zawsze żonę masuję po łechtaczce językiem lub podczas stosunku paluszkiem :)

Może i tak, u mnie jest inaczej :( ten łechtaczkowy mam bardzo silny ale nie mam go podczas zabaw z partnerem:( Może za krótko mnie liże i pieści ale nie potrafię mu powiedzieć żeby to robił dłużej czy też poinstruować go jak ma to robić. Lubię delikatne pieszczoty łechtaczki i on tak robi ale później przechodzi do ostrzejszego lizania i mnei to już irytuje i czar pryska. Podczas stosunku chciałabym się sama doprowadzić do orgazmu łechtaczkowego ale mam jakąś blokadę żeby się sama popieścić. Skomplikowane to...

Niebiesko zielona - łatwo powiedzieć;) Stara baba jestem a mam jakieś takie blokady jak nastolatka. Wczoraj np. miałam bardzo fajny seks, byłam już śliska i rozgrzana, pieścił mnie delikatnie, ssał i palcem doprowadzał do dreszczy ale orgazmu nei miałam a tak było już blisko... może jakbym sama już podczas stosunku kontynuowała pieszczoty moja łechatczka byłaby zadowolona a ja miałabym mega orgazm.Ale nie zrobiłam tego jak i wiele, wiele razy wcześniej...