Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fasolka_d1

dlaczego fajni faceci są nieśmiali a dupku tacy pewni siebie ?

Polecane posty

Gość fasolka_d1
mature zdałam ale bez szału ...:D

Gość fasolka_d1
muszę iść .... bo co ja zrobie bez studiów ?

Gość fasolka_d1
na prawo bo zdawałam mature z historii i z wosu

Gość fasolka_d1
wiem ambitna nie jestem :D ale co tam

muszę iść .... bo co ja zrobie bez studiów ? Tak naprawdę wszystko tylko trzeba być pracowitym i kreatywnym ale studia też są drogą :)

Gość fasolka_d1
może pracowita to ja nie jestem....kreatywna no nie wiem...ale za to punktualna :D ha ha ha

krew zalewa z tymi sadami. rozprawa w styczniu nastepna w listopadzie. biegli bez jakichkolwiek kwalifikacji... ja bym ich wyjebal w pizdziec... ;)

Gość fasolka_d1
Do tego uwielbiam robić loda i połykać spermę !!! oołł jaea

Gość fasolka_d1
o jej ...

Gość fasolka_d1
podszyw ...:) życzę ci miłego dnia :D

Gość fasolka_d1
zbereznik Wiem że chciałbys zerżnąć moją młoda nienasycona mokrą cipeczkę ;) zboczusiu :P

Gość fasolka_d1
więc ułatwie Ci to zadanie bo gadać to ty nie potrafisz z kobietą ... rżnij mnie rżnim mnie !!!!!!!

Gość fasolka_d1
i znowuż podszyw ale co tam jak ktos sie musi dowartościować :D to musi sie podszywać nawet na anonimowych forach :D cóż zal mi ciebie kim kolwiek jesteś ....ale przynajmniej mamy jakąś rozrywkę

Gość fasolka_d1
Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️ Lubię gdy facet sra mi między cycuszki czuję się wtedy wniebowzięta ❤️

Gość fasolka_d1
Do tego nie mogę sobie odmówić obcigani w kiblu na dyskach och mmmmmmmmmm

Gość fasolka_d1
kocham cie pseudo fasolko_d1 :D

Gość ninja93
taki duzy taki maly moze swietym być taki ja taki ty moze swiętym być swiety kocha boga żcia mu nie szkoda bo kocha bliźniego jak siebie samego ...i wszyscy razem taki duzy taki maly moze swietym być hejjjjj taki ja taki ty moze swietym być i uuuuuuuuaaaaaaaa hej . :D

Gość 435353
Odpowiedź prosta bo wy fajnych nie lubicie i oni się tego wstydzą. Wolicie tych złych.

Gość GHAH John Cwajsztajn 666 sBIG
Kto ma zapłodnić ten i tak zapłodni! Kobiety wolą chamów und skoorwieli, bo takiego typu ludzi napłodziło się najwięcej! Wrażliwcy und romantycy przegrywają z hajsem! Geld, money and dziengi rządzą w tych czasaach chorym i materialistycznych!

Gość ninja93
kłamstwa kobiety wolą miłych facetów szkoda tylko ze takich nie ma albo ja nie poznałam....za to faceci wolą wyuzdane laski ktore wszystkim dają na prawo i na lewo...bo wlasnie tacy jesteście tylko jedno wam w głowie.

Gość ninja93
no cóż ale takie jest życie :/ statystycznie to faceci częsciej zdradzają i jeszcze biorą się za młodsze jakby nie wiadomo jak wyglądali ...a młodsze ktore z nimi sie to robią to tyko dla kasy

Gość ninja93
zaraz pewnie wyzwiecie mnie od feministek itp. :D

Gość robertorex
A ja bym chciał choć raz spotkać kobietę, która mnie zaakceptuje:(

Gość 0789685
ninja93 zaraz pewnie wyzwiecie mnie od feministek itp. Jesteś feministką.... .......ale ja feministki lubię:P

Gość 8kjg
"faceci wolą wyuzdane laski ktore wszystkim dają na prawo i na lewo...bo wlasnie tacy jesteście tylko jedno wam w głowie. " Jak widać lepiej być dziś dupkiem niż fajnym facetem bo kobiety opisując mężczyzn nawet o Tobie nie wspomną.

Gość 90-9089
żadna nie chce fajnego faceta jak widać tylko dupki Wam w głowie

Gość bo gdyby głupi
wiedział że jest głupi to by nie był głupi.