Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fasolka_d1

dlaczego fajni faceci są nieśmiali a dupku tacy pewni siebie ?

Polecane posty

Gość 78uyjtfg
ninja93 kłamstwa kobiety wolą miłych facetów szkoda tylko ze takich nie ma albo ja nie poznałam....za to faceci wolą wyuzdane laski ktore wszystkim dają na prawo i na lewo...bo wlasnie tacy jesteście tylko jedno wam w głowie. BZDURA!!!!!! Robisz z nas idiotow? Zycie pokazuje cos innego, czaruj sie dalej sama.

Gość Cichociemny pzń
No widzicie ja mogę wam powiedzieć jak wygląda to ze strony spokojnego cichego człowieka. Już od 4lat szukam dziewczyny, i co? Nie mogę trafić na odpowiednią :( wszędzie jakieś pustaki, bez zainteresowań, bez pasji. I o czym z taką rozmawiać? Skoro ulubionym tematem są seriale a ja nawet telewizora nie mam :/ Nie mówiąc już o totalnym braku kreatywności, braku planów na przyszłość... Ehh jestem spokojnym, miłym, wykształconym, człowiekiem a nie mogę trafić na dziewczynę podobną do mnie... I jedyne co mogę teraz robić to zwiedzać świat w słuchawkach odcinając się od pokładów głupoty nagromadzonych w tramwajach i autobusach... :(

Gość ghjffk
Podsumowanie kobiety wolą drani, chamów i prostaków. Porządny facet w większości przypadków skończy jako stary kawaler.

Gość ninja93
bzduraaaaaaaaaaaaa......chyba sami nie wierzycie w to co piszecie

Gość bo fajni faceci nie muszą się
popisywać. skoro nie chcesz zobaczyć, czy ktoś jest fajny, to leć do tego, który mordę drze i kozaczy. A POTEM DOPIERO GO POZNASZ. i to cała filozofia.

Gość buzkaa
Z doswiadczenia powiem wam: kobiety zakochuja sie w facetach ktorzy je dobrze ruchaja.A dupkowie zazwyczaj rzna duzo lasek wiec sa dobrzy w te klocki i stad ta zaleznosc.Tylko tak.Chcesz zeby sie w tobie zakochala kobieta musisz byc bardzo dobry w lozku.I miec kase.I masz jak w banku.

Gość zenek123456777
Zazwyczaj jednak jest tak, że po prostu nie są zainteresowani. Przez wasze ego tłumaczone jako nieśmiałość :)

Gość Nadieżda
Jak wychodziłam za mojego męża nie wiedizałam, czy jest dobry w łóżku, a i kasy wiele nie miał. Dziwne... A nieśmiały raczej jest

Gość hehahha
a ty przeciez do nieśmiałych nie nalezysz :D wstyd ! hanba ! :) wysmiewany

Gość tru fru
bo dziś bycie dupkiem jest w "modzie tak samo jak picie, uprawianie seksu przygodnego itp. Jak facet jest inny czyt. porządny, ułożony, dobrze wychowany, kulturalny, odpowiedzialny, rodzinny itp. to jest wyśmiewany traktowany jak odmieniec i w pewien sposób tak jest bo takie jednostki to dziś rzadkość. Więc z tego powodu ma on kompleksy, że taki jest i stąd bierze się nieśmiałość. Ewidentnie dajecie znak w życiu realnym, że bardziej imponują Wam te głośne, wulgarne dupki a tego fajnego porządnego faceta traktujecie jak "tampon emocjonalny" "przyjaciółkę z kutasem". Z drugiej strony dranie wiedzą o tym, że bardziej oni Wam imponują więc stąd są tak pewni siebie bo wiedzą, że i tak któraś z Was mu ulegnie. Ponadto Draniowi nie zależy jak zagaduje do kobiety ( nie ta to inna stąd jest taki luzak. " Zgadza się w 100%

Gość Facet.dobry.i.Serdeczny
szukam fanki dragonballa jestem nieśmiały i dobrze wychowany.

następny temat jakiejś "skrzywdzonej przez dupka" :D i teraz panienka dla poprawienia samopoczucia szuka "porządnego". przejdzie ci. a ten tekst jest dobry: "bo jak facet jest fajny i miły to każda kobieta go olewa i jest conajwyzej "kolegą" a tacy własnie chamy ruchają ile wlezie.. wiec ja osobiscie tez wolal bym byc sk**wysynem i ruchac niz fajnym kolega i walic konia przed kompem "

Gość wielke PHI!
Ale ileż można czekać aż się taki odezwie. W dodatku faceci to sami nie wiedzą czego chcą. Jak kobieta nie podchodzi - czemu nie podchodzi. jak podejdzie to na pewno do każdego podchodzi więc puszczalska. W dodatku znam takiego - jako nastolatek był tak nieśmiały że nie można było z nim pogadać. Ale wtedy był słodki - bo to naprawdę super przystojniak Nowi koledzy i alkohol sprawili że to nie ten sam kolega. A właściwie już nie kolega. Zwykły idiota który bzyka wszystko co nie leci na drzewo,

Gość kamil_olsztyn88
to jest tak - facet na poziomie zna swoją wartość i szuka swojej księżniczki, więc olewa pasztety w związku z czym nie zna kobiecej psychiki i nie nabiera praktyki w podrywaniu. Natomiast cham rwie co leci wg zasady pasztet musi mieć ładną koleżankę. Faceci nieśmiali mają zwykle swój ideał wyśrubowany wyżej niż modelki z Playboya bo nie dość że musi być piękna, to jeszcze mądra bogata i w ogóle. No i mieć naturalne duże piersi ale nie za duże tylko w sam raz. A cham rwie co popadnie i tak po przeleceniu kilku pasztetów w końcu wyrywa niunię bo nabrał praktyki z pasztetami.

Gość kamil_olsztyn88
każdy pustak ma fajną koleżankę albo kuzynkę więc rwij pustaka wejdź w jego towarzystwo być może w towarzystwie pustaków trafisz na fajną.

Gość kamil_olsztyn88
To nieprawda że porządny facet w większości kończy jako stary kawaler. Przecież 90% posłów PiSu to żonaci. Na przykład Brudziński, Kuchciński, Kamiński ( ten młodszy bo starszy się rozwiódł bodajże), śp. Gosiewski też się rozwiódł ale nie wypominajmy umarłemu itp. itd.

Gość doctor wepolik
wielke PHI! Twój kolega zrozumiał, że gdyby był porządnym facetem to nigdy praktycznie nie byłby z kobietą w intymnej sytuacji. a skurwysyn i owszem. "Ale ileż można czekać aż się taki odezwie." Jak się nie odzywa to sama podejdź i zacznij rozmowę. " W dodatku faceci to sami nie wiedzą czego chcą. Jak kobieta nie podchodzi - czemu nie podchodzi. jak podejdzie to na pewno do każdego podchodzi więc puszczalska. " Wystarczy zwykła rozmowa anie pakowanie się od razu komuś do wyra.

Gość kamil_olsztyn88
Do nieśmiałych facetów - jak jedziecie samochodem to też myślicie że na każdym skrzyżowaniu was czeka śmierć? Przecież tyle jest wypadków. I tak samo jest z babami. Owszem podrywając zaliczysz parę liśći ale w końcu jakąś wyrwiesz choćby paszteta na którym potrenujesz a w międzyczasie możesz rozglądać się za niunią. Czasami pasztet doradzi ci co masz zmienić jakieś detale w ubiorze, stylu dziewczyny na tym się znają a mamusia ci nie powie tego

Gość wielke PHI!
@kamil_olsztyn88 - cham nie ma szans. Sama się przyjaźnie z samymi brzydkim dziewczynami - bo wiadomo faceta nie odbiją -ale gdybym usłyszała że facet który do mnie startuje, nazwał którąś z nich pasztetem poleciałby na drzewo.

Gość 56858
kamil_olsztyn88 Tylko popatrz, że kiedyś kobiety chciały porządnego faceta i nie były tak " wyzwolone seksualnie" i nie rypały się na lewo i prawo. Dziś co innego się liczy dla kobiet i ten porządny właśnie w i większości zostaje starym kawalerem w ostateczności korzysta z płatnego seksu by zaspokoić swoje fizyczne potrzeby.

Gość kamil_olsztyn88
Kobiety lubią czuć się pożądane - może nie wszystkie ale tak 80-90%. I jak się do niej nie odzywasz to ona myśli - o BOże jaka beznadziejna jestem że mu się nie podobam. I idzie do chama który pożądanie ma wypisane na czole. Tak że próbujcie najwyżej dostaniecie z liścia ale od liścia jeszcze nikt nie umarł.

Gość kamil_olsztyn88
Tak tak kiedyś kobiety chciały tylko biednego i nieśmiałego a bogatego ubranego w marmurkowane dzinsy i jeżdżącego Golfem II wysyłały na drzewo. Tylko teraz same materialistki. Pogadaj z babcią jak było w tamtych czasach. Fakty są takie że kiedyś jak ktoś miał malucha czy nawet wueskę to nie mógł się opędzić od lasek, a nieśmiali jeździli PKSem

Gość wielke PHI!
Nie pakuje się do wyra - wystarczy że zagadam a on czy ja tak do każdego. Ja mówię że jestem otwarta i lubię poznawać nowych ludzi. A on -że nie chce wiedzieć jak ta otwartość wygląda w praktyce. Widocznie jakąś obsesję ma. A ja nie lubię jak mi się na wstępie sugeruje coś co jest nieprawdą. I kiedy ktoś mówi jaka jestem choć zna mnie od kilku sekund.

Gość kamil_olsztyn88
usychasz w samotności bo masz ideał wyśrubowany wyżej niż modelki z Playboya, a nie zauważasz Roksany która ma małe piersi i Andżeliki która ma krzywe nogi. Dlatego bierz się za Roksanę i Andżelikę które ideałami nie są, zapewne żadna z nich nie będzie twoją żoną, ale spędzicie razem parę miłych chwil w łóżku i poza nim, ty nabierzesz praktyki, ona poczuje się pożądana i co w tym złego. Tak właśnie myśli cham. Bierze co się nawinie, a potem nabierze praktyki w podrywaniu i wyrwie niunię. A ty będziesz siedział i płakał że nie chce ciebie supermodelka, a Andżelikę z krzywym nosem olewasz.

Gość kamil_olsztyn88
tak tak i kiedyś kobiety wybierały partnera na życie takiego bez kasy a gardziły tym co miał wueskę i spodnie Wranglery plus flaszkę z Peweksu. Pogadaj z babcią to ci powie jak było naprawdę. Żeby wyrwać swój ideał musisz poćwiczyć wcześniej na pustakach, żeby mieć jako taki ogląd praktyczny rzeczywistości, bo książki o podrywaniu warto czytać, ale trzeba też praktykować. Nawet jak dostaniesz z liścia to nic ci nie będzie, od tego się nie umiera, a facet nie powinien się przejmować że go niunia uderzyła, bo nic się nie stało. Jeżeli spotkasz potem swój ideał i nie będziesz miał doświadczenia z kobietami ( nawet pustakami) to niestety twój ideał może cię uznać za dziwaka, choć niewątpliwie miałbyś dobre intencje.

Gość kamil_olsztyn88
A skąd wiesz czy kobiety za większych sk***wieli nie uważają facetów którzy się wstydzą nawet do nich zagadać?

Gość to teraz ja coś jeszcze napisz
z tego co pisze kamil_olsztyn88 trzeba być ruchaczem by mieć kobietę a porządny, wartościowy, uczciwy, lojalny, wierny mężczyzna będzie zawsze sam. :(

Gość Ja wolę
ruchacz i cham, TAK porządny, wierny NIE

Gość kamil_olsztyn88
jeżeli dzielisz facetów na prawiczków i ruchaczy to tak jest jak mówisz. Ale są też faceci "pośredni". Ruchacz ma zaliczone 20 lasek, pośredni 3, prawiczek 0.

Gość kamil_olsztyn88
kobieta widząc faceta który boi się zagadać myśli że po prostu jest brzydka i to ją dołuje. A cham który do niej wyskakuje ją podnieca bo czuje się pożądana. Ile to jeszcze można tłumaczyć?