Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malaga_19999

Pytanie do Kobiet.

Polecane posty

Gość Malaga_19999

Witam, Mam 21 lat i od 2 lat stałego partnera. Do tej pory przy sexie używaliśmy prezerwatyw. Chciałabym jednak zacząć używać tabletek ale jest dla mnie jedna bardzo wstydliwa kwestia. Przy gumkach sperma zostawała w niej i było po sprawie a w przypadku tabletek? No właśnie co się z nią dzieje? Czy ona zostaje w środku bo czytałam, że nie. To jest jedyny powód dla którego ja nie chce zmienić formy antykoncepcji. Nie mogę się przemóc, brzydzi mnie sperma i jak pomyślę że ja mam być w niej to zbiera mnie na wymioty.

Gość marmuzela
Witaj, wiesz ja bym Ci stanowczo tabletki odradziła. Nie są ani zdrowe ani wygodne i np. ja bała bym się,że będę miała później problemy z zajściem w ciążę.

Gość mateusz.koolas@wp.pl
nie masz problem tylko mają problem. Sperma w bardzo szybkim czasie robi się płynna prawie jak woda więc możesz się wymyć pod prysznicem i ona spłynie. Możesz brać tabletki jako zabezpieczenie i do tego gumki.

Gość marmuzela
A co do tej spermy to wszystko wypływa krótko po dojściu i nie jest to obrzydliwe, wierz mi;p

Gość marmuzela
Ja nie jestem zwolenniczka tabletek. Raz zapomnisz i możesz zajść akurat a nie będziesz wiedziała przez pierwsze ileś tygodni i będziesz truła płód antykoncepcyjnymi...

"Nie są ani zdrowe ani wygodne i np. ja bała bym się,że będę miała później problemy z zajściem w ciążę. " Przestań powtarzać jakieś mity. :o 🖐️ No i na pewno gumki są wygodniejsze. :classic_cool: