jelly tots 0 Napisano Lipiec 11, 2012 Czesc dziewczyny Jestem w 22 tyg i przytylam niecale 3 kg. Jem raczej normalnie, nie odmawiam sobie tez slodyczy jak mam na nie ochote.. Czy to nie za maly przyrost wagi?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pączek z lukrem Napisano Lipiec 11, 2012 ja jestem w 33 tygodniu i przytyłam 5 kg, ale się tym nie przejmuję. skoro dziecko rośnie, to nie widzę problemu i mój lekarz też nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jelly tots 0 Napisano Lipiec 11, 2012 Moj maluszek takze sie zdrowo rozwija i to jest najwazniejsze;) Moj lekarz mowi, ze pewnie niedlugo dopadnie mnie nagly przyrost wagi.. Ciekawe, czy wykracze;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magdalllena21 0 Napisano Lipiec 11, 2012 Ja jestem w 17tc i przytyłam 1kg. Lekarz mi powiedział, że dziecko rośnie a ja nie muszę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a niby ile miałąbyś przybrać Napisano Lipiec 11, 2012 do tego czasu skoro dziecko waży w tej chwili niecałe 0,5 kg? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach