Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 11, 2012 ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krakowska trufelka 0 Napisano Lipiec 11, 2012 I bardzo dobrze! To za wczoraj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 11, 2012 a co żem znowu zrobil wczoraj?:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ryży Michau 0 Napisano Lipiec 11, 2012 nie podszywaj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gevwrfgwfgw Napisano Lipiec 11, 2012 mogłeś rano nie patrzeć w lustro, teraz już po ptokach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka prawda o0na Napisano Lipiec 11, 2012 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 11, 2012 no dowiem sie co zrobilem wczoraj? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krakowska trufelka 0 Napisano Lipiec 11, 2012 Nastraszyłeś nas, gnojku! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ryży Michau 0 Napisano Lipiec 11, 2012 myśleliśmy że popełnisz samobójstwo i nie będziemy mieli się z kogo smiać :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 11, 2012 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 11, 2012 oj tam zaraz nastraszyłem...mysllem że lubicie takie klimaty ... ps.najlepiej miec lózko takie pod którym nikt ani nic sie schowac nie może (poza kurzem) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx Napisano Lipiec 11, 2012 A czemu? a ja dzis doszlam do wniosku, ze polska szkola jest GENIALNA. Ale na czym to polega to jeszcze musze przemyslec. Chyba mysleli ze zostane... no wlasnie. Nie wiem co mysleli o mnie w liceum, ale wiecie tak nie robcie nigdy ze sobie ustalacie jakies rzeczy za plecami wiecie osob trzecich nawet jesli macie JAK NAJGORSZE O NICH ZDANIE. To nalezy takie osoby pominac MILCZENIEM i koniec. I wiecie co ja mam powiedziec rodzicom tych osob nalezacych do klasy Stalina. Czemu oni nie zyja? Bo ja sie domyslilam , ze moja babcia byla jak ojciec z RPA i za to mogla byc zamordowana.Ha! A jak sie mialam tego domyslic? I wiecie ja tym rodzicom tej klasy STALINA tez powiem, ze oni tez na tym Zachodzie pieprzonym w leb wiecie mieli sie DOMYSLIC, ze oddanie mnie na 1. prababcie z 5 dzieci z byle kim 2. babcie ktora miala 3 martwych dzieci 3. faceta , ktory na nich sie klonowal a takze na swoja zone tesciowa i tescia (chyba do konca zycia madry alfons byly nie rozumial ze prababcia miala 5 dzieci z kazdym) 4. na krolowa Bone, ktora jest najmadrzejsza na swiecie tylko czemu nie wiem do dzis oficjalnie wiecie i cala ta wiocha tez ze oni sa DO WYSIEDLENIA wiecie. No i ze jak sie tak oddaje to sie renta dziecku na wschodzie OD NICH NALEZY. No tyle im moge powiedziec. Bo caly czas od dziecka szlo o rente ALE CZYJA DLA KOGO? No wiecie i powiem wam - poszlabym po liceum na poczte i taki dla mnie byl ten pierdolony w geniatalia i dupy i ryje zachod, ze co? Ze klasa Stalina W HOLANDII na rencie a ja co? I wiecie co - one holenderkami sa? Wali wam? I tak zmieniliscie historie - moja GENIALNA szkola srednia i miasto Kaina ze one sa Rosjankami. Bo chyba na tym to polega zeby sie nie daly brygidkom i zachodnie a jak sie poddadza to jest Rosja i sa Rosjanki. Wiec to sa RUSKIE WROZE. I co teraz? Co - ja mam klekac ze jak wielu Polakow w USA i Anglii i NIEMCZECh one rowniez maja sie lepiej ode mnie ze zgnojenia mnie. I co - w zwiazku z tym mam je wylizac i co dalej? I tyle. I wiecie system rentowo emerytalny jest z Polski. I wiecie czy ta klasa Stalina miala w tym ukladzie jakikolwiek sens? Jaki? I tyle. NO JAKI I KIEDY. Bo wiecie ja im powiem , ze one od poczatku do konca sa bez sensu i tyle. I sie oglosily klasa Stalina a renta to rozumiem ze za cycki i tyle. Bo co jeszcze? 1 porod? Rozumiecie cos z tego? I ja mam studia w Polsce to one PRZEZE MNIE nie, a ja bym nie miala to one by NAWET MIALY. A czemu takie cos? Nie rozumiem. Rozumiecie cos z tego. A jest nad czym myslec. I wyobrazcie sobie ze nad tym panstwem Lepper tez warto pomyslec. Naprawde. Nie wiedzial zachod co z Polska robic - no tam Aneta Krawczyk, ale chodzilo o zone Leppera , ktora zostala katechetka wiecie. A nie miala pracowac. Nie powinna. I wiecie on przypisywal sukces sobie a ona sobie. I wyobrazcie sobie, ze to jest historia pewnej walki i procesu w Niemczech. Oni mieli sie procesowac i na to byli zapoznani. Ale sie pobrali? A czemu?I tyle. A czemu?I tak Polska by NAPRAWDE cos z nich miala i by byli na zachodzie od razu, a tak? Oni postanowili sie pobrac i co dalej? Taka historia to jest. Oni wszystko zapomnieli tylko miedzy soba kto NAPRAWDE osiagnal sukces. A te dzieci to w ogole nie wiem co one tak naprawde osiagnely i psycholog zeby wlasne dzieci zabila - ta synowa to katastrofa wiecie. A te dzieci jej tez. Ten syn tez. Oni chyba nie zyja. A ta corka SAMOTNIE walczy z Aneta Krawczyk. Ale wiecie moj ojciec powiesil sie przez krolowa ELZBIETE 2. I jakie ona ma szanse? Takie i tyle. Aneta Krawczyk po prostu jest NIE DO ZDARCIA. Tak uwazam. Ale gdzie moja renta?Tylko tyle. Bo reszta to jest wiecie OBLED, ale gdzie moja renta to najwiekszy i tyle:( :( :( :( :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Czkawka 2 Napisano Lipiec 11, 2012 a co było wczoraj? przecież siedziałam cały czas! a jeszcze coś przegapiłam... ja też mam zły humor bo wszystko mi kasują na kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 11, 2012 ktoś tam się bal buki pod łóżkiem a ja wkleilem straszną historyjkę no i chyba o to chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx Napisano Lipiec 11, 2012 Wiecie zakladajac ze moja babcia i ojciec biologiczny byli z RPA - co jest mozliwe, ale z ojcem nie mam zadnego kontaktu i prawnie pozbawilam go praw rodzicielskich to wiecie po co wam ta klasa Stalina? Tak ogolnie? Po co wam to? Do tuszowania zbrodni w Rosji. A co sie dzialo w RPA? Co sie tam dzialo? I tyle. I dlaczego w Afryce jest tak wiele kultur pierwotnych? Dlaczego? Ale to nie sa kultury pierwotne tylko normalni ludzie chodzacy po nagu, nie przejmujacy sie niczym i brak kontaktu. Oni nawet nie sa od ADAMA I EWY. A od malp. Normalna rozmowa jedynie, ze nie maja wynalazkow bo tak to telewizor, garnek, kanapa, nawet garderoba NIESAMOWITA. Dlaczego nie? I tyle. Skad to jest? I tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! I wiecie bo ja sie dowiem - no juz lepsza Rosja niz RPA. A co macie z Rosji?Co wy z nich macie? Zsylka. Z RPA moze byscie zloto mieli, a tak co - co wam dal Rusek - w pychol i tyle. Po co wy sie tam pchaliscie nie rozumiem tego za bardzo ityle. Ale tez to bede miec. I tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx Napisano Lipiec 11, 2012 W Afryce jest pelno takich "kultur"i tego nie rozumie nikt. Ze siedza,nic nie robia. Siedza po nagu. Jedni maja 2 koraliki, jedni 1 koralik, kobiety to samo. I sa ciemni ale nie jacys czarni, raczej brudni. Cos tam z nimi pogadasz. No nie rozumieja za bardzo - chyba ze tam jakis uczony ale to po angielsku nie po rusku - czego chcesz? Takie cos to jest. I wiecie - to sa kultury pierwotne? Wsrodku takiej kultury , jakies piecyki , jedzenie - tu cos psadzili, tam cos posadzili. Co to za ludzie? Pelno tego chodzi. SKAD ONI SA? Zapytajcie sie skad oni sa?No zapytajcie sie. Chyba powiedza ze z RPA. Co? Z RPA?Tacy ludzie? I cisza. I tyle. No i co? A Polska jest lepsza? GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx Napisano Lipiec 11, 2012 Moze nawet przesadzilam z tym jedzeniem. ONI ZBIERAJA OWADY. Zbieracze owadow to sa. Tak uwazam. CO TO JEST? Czy to sa PLEMNIONA PRAPRZESZLE? CO TO JEST? Ityle. I GDZIEJEST W TYM WSZYSTKIM MOJA RENTA???!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx Napisano Lipiec 11, 2012 Wiecie ja nie jestem fanka Andrzeja Leppera - chociaz - niczego nie zrobil innego co wymyslili nie tacy jak on.Adolfem Hitlerem nie byl. Tylko na to uwazal.I wiecie nie docenil jednej rzeczy. JEDNEJ RZECZY.Ale tak jak zostal oddany to docenil. Stad mial kapelusz kowbojski i tak dalej.I wiecie tak skonczyl i ta jego rodzina bo mieli jechac na proces do Niemiec i ja jestem tak samo oddana i to jest proces. Nie chca mnie za niepoczytalnosc. A Lepper byl poczytalny. No to renta i tyle. I koniec. I wiecie gdzie on tam byl oddany nie wiem, ale o adopcji wiedzial i na czym w Polsce tak naprawde zalezalo. Zeby to wysmiac? Znaczy kogo? A wiecie takich pogladow w tym oddaniu nie mial ze mial MOCZ KAL I SPERME sw. WAWRZYNCA??? na glowie. Wybaczcie bo Niemcy mnie nie chca. Oni mi powinni odszkodowanie placic i to jakie wy glupole a nie ze mnie nie chca. I W TAKIM ODDANIU JA POSZLAM DO POLSKIEJ SZKOLY. JAKIM PRAWEM? JAKIM PRAWEM?I jakie ja mialam oceny? Z TAKIM ODDANIEM 1. Skarbek/Hitler/sw.Elzbieta/wilk 2. mocz/kal/sperma i wymiot na krzyzu takie cos. No taki system wiar na glowie mialam. I renta. NIE - renta dla klasy Stalina. A czemu to?I tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! :( :( :( :( cdn. :( :( :( :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 11, 2012 ja nie mam twojej renty więc czemu mnie męczysz owieczko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx Napisano Lipiec 11, 2012 Wiecie ja sie dowiem ze Ruski sa madrzejsze ode mnie bo popierajac eutanazje poparly USA w Europie.Bo one zamordowaly rodzicow i dlatego ja jestem WYSMIEWANA ZE TAKICH MADRYCH LUDZI NIE ZABILAM. Ale co to znaczy ze poparly kare smierci w USA jako Holenderki z kraju eutanazji i sa tak Holenderkami sie dowiem. No jakby wyjechaly do USA no a czy one sa Europejkami - jak to wyglada? Holenderkami bo poparly eutanazje w Holandii tak zabijajac rodzicow? Wiecie ja to pisze bo nie powiesilam sie jako male dziecko i NIGDY NIE DOSTALAM FENOLU OD RODZINY KROLEWSKIEJ ANI ICH KLONOW - rozumiecie? Bo one maja POMNIEJSZONE CYCKI I TO JEST DLA MNIE WYROK SMIERCI POD STARYCH CYCATYCH ZMOR W HOLANDII?A kto im dal polski system rentowo emerytalny wy scierwa nieludzkie. Kto? I gdzie moja renta? I koniec rozmowy zemna. Se sami zabijcie te Bone i Mengelego ale kurwa mac za co to p[ojeciaq nie mam- i sie w tej PIERDOLONEKJ POLSCE I EUROIPIE POWYZYNAJCIE W PIEN JAK RUSCY ZA STALINA -tyle wam obecnie zostaje przy tych chborych na leb iditokach bez cyckow. Od Izajasza. Nie rozumiecie ze to wszystko nie ma sensu?One sie mialy NIE DAC rodzinie krolewskiej w Holandii zeby w ogole ta klasa Stalina byc wy idioci. Oni znimi handluja -o czym wy wszyscuy pierdolicie? I leca sobie wszyscy WYROKIEM SMIERCI.DO dzis. GTeraz mozecie robic tylko to co Zielone Swiatki bez przepisow z RPA --ja wam dam wy skurwiale KLONY czarnychow koscielnych - tych OWADOW koscielnych waszych i tyle. Z 33 guzikami bo tyle mial ten OWAD NA KRZYZU GUZIKOW.Obyscie sie wyrzneli w pien. I tyle :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx Napisano Lipiec 11, 2012 renta byla do odbioru na poczcie drogie OWADY jak rozumiem polskie. I wiecie slowo porawdy imozecie byc. 1 slowo prawdy. Nie. To nie. I tyle. I sobie robcie co chcecie. Osobiscie uwazam, ze powinniscie sie wszyscy pozabijac za JANA KOCHANOWSKIEGO i jego 2 koraliki. To wszystko. Naprawde. Czemu nie? GDZIE JEST MOJA RENTA - nie wiem ale powinna przyjsc z poczty!!! I tyle. Mogla sie ciorac po bnkyu NIE POWINNA bo matka pieniadze szanowala - ale to bylaby jakas zemsta lecz do odbioru z poczty NA KTORA MNIE NIE PRZYJETO. Sie zachowujecie jakby z poczty wyleciala czy sklepu. Wybaczcie. Od KLECHOW ktorzy mi po prostu mieli podziekowac za KOPFANTEGO - kapujecie. ZE TYLE MAJA KLECHOWANIA WIECEJ DZIEKI NIEMU. To sie tak nazywal KOPFANTY - a pozniej zrobil sie KORFANTYM WOJCIECHEM. A byl oddany do Polski na owada jako ADOLF KOPFANTY - dlatego tak go lubie. Po prostu go lubie za to jaki byl. ADOLF KOPFANTY - i ze sie zmienil na WOJCIECH KORFANTY to nie mial co jesc. Nie mial prawa do jedzenia i tyle :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx Napisano Lipiec 11, 2012 Wiecie paszport USA i to prawda ze z takim wygladem jak moj do RPA, a tak? I tyle. I wiecie w tych kulturach pierwotnych w AFRYCE!!! W AFRYCE!!! to w sumie od Adama i Ewy i zostaje im w tej nagosci, owadach po prostu dac kredyt z banku. Tylko tyle. CO TO JEST?I tyle. CO TO JEST?I wiecie nie chce byc IZAJASZEM W TYM MOMENCIE, ale oby w tym USA nie stalo sie pewnego dnia TAKIE SAMO NIESZCZESCIE. Obyscie kiedys nie znalezli tam podobnego obrazka. I to samo - kobiety 2 kolczyki w pochwie, faceci 2 koraliki na penisie - i obyscie sie nie znalezli W TAKIEJ SAMEJ SYTUACJI tylko wiecej wynalazkow i tak dalej. I tym w Afryce pasuje dac kredyt z banku, ale na co. Wszystko maja sa szczesliwi. A w tym USA? CZY TYM PASUJE KREDYT? No i co dalej? Kto jest wyzej? No basen maja w ogrodku nie sa brudni. Ci w USA. A ci znowu duzo wiedza o owadach. Takie cos to jest. Wybierzcie sobie kogo wolicie. Tyle w sumie. Ja tylko zadam mojej renty. Tylko tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx Napisano Lipiec 11, 2012 Wiecie nie wiem jak mozna wygladac zGOWNEM SIKIEM SPERMA I RZYGIEM BOGA NA GLOWiE nauczana ciagle o Wawrzyncu stosie Abrahama i z gora Grabarka - te pielgrzymki to KIBEL!!!! i tyle. I jeszcze ZEJSZCZANA NA CHRZCIE - OBEJSZCZANA ROZUMIECIE? BEz ubran, z syseteme MASZ CO ZREC BO WIERZYSZ W SW> WAWRZYNCA - okradziona z wszystkiego - wychowywana ??? W SYSTEMACH MATEMATYCZNYCH JAK MOZNA WYGLADAC? JA NIE WIEM!!! Jaka kariere mialam osiagnac? KOGO? CHRABASZCZA BIOLOGICZNEGO? Nie wiem!!!! W tej wsi do wysiedlenia. Po prostu oddajcie mi moja rente wy skurwiale CHUJE CIPY CYCE I DUPY i sie ODDUPCZCIE OD NORMALNEJ OSOBY RAZ MNA ZAWSZE I sie dowiem TO PO CO CHODZE JESZCZE DO KOSCIOLA?BO STOI!!! JAK FACETOWI STOI CIUL ALBO CHUJ I WSADZA TAK STOKJA W POLSCEKOSCIOLY I LUDZIE ??? TM LAZA .PYTANIE PO CO JEWYUBUDOWAALI? I TYLE!! STOJA TO MOZNA ISC _ ROUMIECIE? To se sami zrozumcie po co to stawiacie. Czy ja postawilabym cos takiego? i tyle.Nie ja bym se ciuchy kupila albo nie wiem co zrobila. Ja wam to wszystko USZANOWALAM BO MUSIALAM. Chyba w nagrode za sperme na twarzy tam chodzilam. A paczke moglam nazwac PACZKA to jest Z POCZTY i tyle. CZEGO JESZCZE CHCESZ SPERMO GLISTY ODE MNIE:??? ODDAWAJ PIENIADZE mATKI!!! Ty chujodupicoi koscielkna NIE>LUDZKA - obyscie sie wszyscy wysadzili w luft obomba atomowa i pozarzynali a w koscielew PO NAGU ZASRALI I ZAJSZCZALI NA SMIERC.Tak wam zycze za adopcje, nie poddanie i zycie w klamsrtwach. I obyscie skonczyli wszyscy w piekle za cala krzywde i niesprawiedsliwosc ktora prezentujecie jak dla mnie. I koniec. I SOBIE WYBIJCIE Z GLOWY ZE JA MAM JAKAKOLWIEK RODZINBE W POSLCE - z wypalonego peta cos. Nie wiem co. Rodzicom przez szkolew sredniom nie uymialam odebrac praw rodzicielskich za studia dzienne Z NIEOGRZEWANEGO DOMU i tak mi ktokolwiek pomogl na poczte wrociec a ja nie mialam ani kreduytu ani telefonu na policje i mialam NAPIERDZIANEW DO UST!!! I BYLAMZ RPOA TO JAK JA MIALAM WYGLADAC? Ale ta rodzina wygladala i wyglafda - z tymi kradziezami,morderstwami,klonowaniem bo MAJA STALA PRAWCEA JA NIE @!!! Wystarczylo mi powiedziec ze jestem ADOPTOWANA I KONIECMI SIE NIE POWIESZE - wykoncze was wszystkich i sie nie powiesze za wsyztkie klamstwa i koniec. I WAS ZNISZCZE JAK WY MNIE SIKAMI GOWNEM SMERMA I RZYGAMI NA KRZYZY ALBO ZE WISIAL I CHUJ MU STAL ALBO CIUL ZALEZYU GDZIE WSADZAL. Tak was wytkoncze i te wasze owady z 33 guzikami za brak 1 ubrania!!! OBYSCIE W PIEKLE SKONCZYLI ZA KLASE STALINA I ZA BRAK CHRZTU, manipulacje i jedno klamstwo.OBY RPA WAS WYKONCZYLO BOMBA ATOMOWA I LONDYN TEZ _ TAK WAM ZYCZE _ UTOPIUENIAW SPERMIE!!! ZA moje zycie. Za brak passu USA i niemiecki.Koniec. ZA SLONSKO RODZINA I LICEUM IU STUYDIA DZIENNE. ZA WSZYSTKO!!! Za jedno klamstwo i koniec :( GDZIE MOJA RENtA???!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx Napisano Lipiec 11, 2012 Moze kiedys zrozumiecie ze czlowiekowi nalezy powiedziec choc 1 % prawdy. Choc mogliscie mi powiedziec, ze zyje we wsi do wysiedlenia i mogliscie miec tego IZAJASZA na brygidki z tych waszych budowli. Po co wy to budujecie tego nie zrozumie nikt i tyle. A swininicie. I wiecie po co zrobiono ze mnie Niemke? Czy to byla racja? Jaka? I nie dalam kobiety z angielskiego bo nie uznaje kary smierci. Kara smierci i tak przyjdzie a czasem zycie jest wieksza kara niz smierc. I wiecie bedac taka PACYFISTKA od urodzenia otacza mnie JEDNA ZBRODNIA. Tylko pomyslcie - co moze byc z tego dalej? Pomyslcie czasem... GLOWA a nie palcem u nogi. I tyle. Ja moze poszlam nie najlepiej do szkol. Po co mi ta biologia. Moglo byc - i tak chcialam byc archeologiem. Co wy o mnie wiecie? Ja chcialam byc ogrodniczka. Ja po prostu JAKO BIOLOGICZNE DZIECKO robilam co mi kazano USTEPUJAC bratu i wiecie wy mi nie bedziecie rzadzic co ja mialam robic bo ja nie mam roku 90 ludzi sie rozwalilo a to co robiliscie za moimi plecami w szkole sredniej to wiecie STALINGRAD ZROBILISCIE. A wczesniej tez. A jakim prawem wy mnie tu zapisaliscie do szkoly? Co wy sobie nie myslicie. To mogliscie mnie chociaz ochrzcic a tak to nie macie prawa do ANI JEDNEGO DURNEGO PYTANIA za to, ze PANSTWO ZAWDZIECZACIE KORFANTEMU KTOREGO NIE UMIALAM ZROZUMIEC bo mialam rodowod na szkole. I tylko tak wyszlam na idiotke.Ale taki rodowod byl. To wszystko. KOPFANTY - wystarczylo tyle i nawet z rodowodem bym cos z niego zrozumiala a tak? Widzialam tylko, ze szkola byla cos warta. Obecnie nic. Ale byla. Dziwne. I tyle. A on? Kiedys bedzie cos wart. Bedzie swietym Wojciechem KORFANTYM i tyle. KORFANTYM. Patronem krzyzakow. Moze nie do konca ale cos w tym bedzie i tyle. I to wszystko. Nie umieliscie mi powiedziec ze nie mam rodziny BIOLOGICZNEJ w Polsce to do widzenia i tyle. Musielibyscie miec jakis wywiad z Lepperem i jego zona jak doszli do tego ze sa tak a nie inaczej oddani. KIEDY NA TO WPADLI i tyle. I wiecie wielu ludzi bedzie tak ratowanych oni tez ze na krzyzu Chrystus sie na nas zesikal, zesral, spuscil i NAPIERDZIAL ALBo ZRZYGAL. Nie wiem. Taka wiara. W sw. Wawrzynca to jest. I wiecie ja chce odszkodowanie za to. Czy to jest prawnie dozwolone takie cos komus robic i jeszcze 40 lat wyjscia Zydow z Egiptu. Co TO MA BYC? I tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jolka rozpierdoliłaś Napisano Lipiec 11, 2012 take dobre topełłe hehehe!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx Napisano Lipiec 11, 2012 Wiecie czy myslalam dobrze FIZA NA BIOLI a czemu nie chemia? Nie wiem. Ja swoj prad mialam. To bym musiala NAPiSAC swoje poglady. Ale wiecie - czy to warto takie cos wnikac? W SUMIE uczelnia bez kropki i kreski to ani chemia ani fizyka -nic i tyle. A kropka i kreska to chemia? I tyle. I wiecie ja poszlam na studia w bardzo specyficzny sposob. Ja bym sobie to musiala jeszcze przemyslec ale generalnie roslina, zwierze. No to co? Takie cos. No to co chemia tojest? Tylko? Za malo i tyle. Ja uwazam, ze dobrze myslalam.Dlaczego zle? ROSLINA ZWIERZE - co tam nie ma roznicy - tu chemia, tu chemia? Bez sensu. Ale wiecie najwiecej i tak nauczylam sie poza uczelnia. Najwazniejszy Darwin. Jego szkoda i tyle.Linneusz - ukradli m, Szafer -ukradziony. Ten Darwin to wiecie na poczatek bym nie wpadla a to chyba adopt brygidek taki piekny. I wiecie malpy to on wymysli z 1 powodu wiecie ale nie z ewolucji to bylo na brygidki i tylko tyle. I on jest ograny ze MOGA BYC bo w sumie nie powinny. I chyba wiem jak. I lubilam te ksiazke a po co? Zle zrobilam i tyle. No ale tak bylo. I pewnego dnia dostalam pass niemiecki za pradziadka - tak uwazalam. Chyba tez z Afryki i ta rodzina jest taka godna w miare - 3 osoby z Afryki i babcia pol Zydowka. Bo ten dziadek tez jest z Afryki.Do jednej Afryki mnie dali. I tu tez jedna Afryka zyje dalej. I jedna osoba z Walii i tyle. Ja nie. Ja nie jestem z Walii. Ja jestem z RPA i chce rente bo mi pasuje kredyt jak tym czarnym z koralikiem i wiecie ze owady zbieraja do jedzenia. Taka mam godnosc.Co znajde to se moge uwarzyc. I sie was przez to pytam PO CO WAM TE KOsCIOLY?i tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx Napisano Lipiec 11, 2012 A jest tu jakas JOLKA? I wiecie w tym POLSKIM DOBROBYCIE temu zero z RPA - mnie - mieliscie od razu dac rente i tyle. I byscie wygladali z ta budowa a tak? I tyle. Bo co jeszcze potrafi zero z RPA i tyle. Co jeszcze? Wziac rente i sie uwalic. Wszystko. A rente chce za to ze Chrystus na krzyzu PO NAGU I W UBRANIU obesral mnie, obsikal, narzygal i SPUSCIL SIE bo napierdzial na mnie parlament brytyjski. Oprc tego ogral mi telefon , zebym nie uciekla i kredyt i panstwa nie wytlumaczyl. I wystarczylo panstwo wytumaczyc i jestem normalna jako Skarbek? Adolf? sw. Elzbieta? Wilk? Nie wiem. Albo ten HEFT na krzyzu - nie wiem i sik, i kal i sperma. I tyle. Cos jeszcze? A to poczatek SLONSKA - KONSKA SLONSKA :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musztarda 0 Napisano Lipiec 11, 2012 Ja bym Ci poprawiła, ale wpierdoliła się na topa owieca, to wiesz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx Napisano Lipiec 11, 2012 dlatego mam wpisana date 14 wrzesnia 1976 jako date SLUBU. SLUBU!!! i tyle. Z MEKSYKANINEM WIECIE Z MEKSYKU. I tyle :( To wszystko :( Co jeszcze? I tak mi polecialy daty w Polsce wszystko. Takze co zlego to nie ja. Ja tu po prostu NIE ISTNIALAM. Ale paczka RENTA jest moja i tyle. Za to jak wierzylam w rodzine. BIOLOGICZNA. I wiecie wszystko by uszlo tylko WIES DO WYSIEDLENIA- BLAGAM!!! No cos z tym RPA mam i to bylo najgorsze. Bo co bylo najgorsze to. Dlatego archeolog ale Biblia i tyle. Jedna kasa. I moze dlatego tak mi ciezko ze to RPA poszlo. ONI PO PROSTU POSZLI bo takie cos to lepiej odejsc i nie robic nic. Zbierac owady. Kto tym wszystkim rzadzil? Chyba te malpy co poszly. Przeciez niemozliwie zeby na takie cos dostac kredyt. NA TAKIE COS. KRedyt z banku. I to wysocy ludzie - od Adama i Ewy - TAKIE COS. I poszli. I wiecie zalozyciele bankow od Adama i Ewy a ci w tym bushu? A ta reszta? I wiecie JAK ONI POSZLI? NO JAK ONI POSZLI? Wytlumaczcie mi to - jak mogli odejsc. Tak po prostu? I tyle. I co zostaje naszym w Holandii - byc moze to samo. ODEJSC DO BUSZU. I tyle. Czy po nagu nie wiem. Ale dolaczyc do tych co poszli z RPA na pewno. Inikt do dzis nie rozumie O CO TAM POSZLO?NO O CO? O kredyt - JAK MOZNA DAC KREDYT NA TAKIE COS? i tyle .Tylko tyle. Na takie cos!!! :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach