Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamapooodluszka

ile paczek podkladów poporodowych kupic?

Polecane posty

Gość mamapooodluszka

Nie chodzi mi o duze podpaski, tylko wlasnie o te podklady?

Gość chyba w snach
2 op.

Gość ffffffgh
Dwie paczki w zupełności Ci wystarczą,potem używasz podpasek,możesz kupić typu night

Gość gdsghkbv
ja w szpitalu dostałam podkłady zużyłam przez 2 dni 2 paczki z czego połowę przez pierwsze 3 h po porodzie w domu też zeszły mi dwie ale ze mnie troszkę mocniej leciało więc podpaski stosowałam troszkę później

Gość Podobnie
dowiesz się czy w szpitalu nie dają, jeśli tak to kup maksymalnie jedną paczkę do domu, albo nawet nie, tylko takie większe podpaski. Jak do szpitala trzeba to tak 2 opakowania no i ew. 1 do domu, ale nie koniecznie.

Bylam tydzien czasu i mialam 2 paczki podkladow czyli ok 10 sztuk i te duze podpaski ok 3 opakowania a pozniej juz zwykle podpaski mialam porod cc :)

Gość zonaKraka
Ja kupiłam dwie paczki- w szpitalu były wprawdzie, ale swoje wzięłam bo chciałam z paskiem kleju, takie się lepiej trzymają. W domu już duże podpaski, takie dłuższe i bawełniane, bez siateczki bo siateczka o wszy zaczepiała.

Gość laluna88
ja do szpitala wzielam dwie paczki. lezalam 4 dni i mi nie starczylo. chlop mi dokupywal podpaski (typu nocne np bella) duza paczke. mozesz wziasc wiecej, moga Ci bliscy dokupic. napewno sie nadmiar nie zmarnuje ;p

Gość okaoka,
ja zuzylam 3szt w szpitalu i 1w domu,kupowalam podklady seni te najwieksze i pakowane po 5szt.zatem jedna paczka wystarczy.te najmniejsze przydaja sie bardzo przy zmianie pieluszki.