Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona miłość

Mój chłopak coraz mniej poświęca mi czasu

Polecane posty

Gość zagubiona miłość

jesteśmy ze sobą prawie dwa miesiące (dokładnie 52 dni) mieszkamy od siebie daleko i na co dzień kontaktujemy się za pośrednictwem SMS'ów. Codziennie rano do mnie pisał i mnie budził. Całymi dniami pisaliśmy. A gdy ja nie odpisywałam to on dzwonił czy coś się dzieje itp. ale po ostatnim kilkudniowym jego pobycie u mnie coś się zaczęło psuć. Poszedł do pracy i rozumiem że wtedy nie może pisać, więc i ja sama staram się nie pisać do niego. Ale on kończy pracę o 12 i później ma czas wolny, to wymyśla ciągle że jedzie do dziadka coś tam robić albo z kolegami na boisko. Wtedy do mnie nie pisze. A wieczorami jest zbyt zmęczony i zasypia już o 22. A ja jak się umawiam z koleżankami to on ma żale. Tylko w odróżnieniu od niego ograniczyłam te spotkania do 1 w tygodniu. Dlaczego on już mi tak nie poświęca czasu jak kiedyś? Czy powinnam dać mu więcej swobody (chociaż uważam, że go nie ograniczam; to raczej on mnie ogranicza)?

Gość GHAH monkey ZWYLF 666 sBIG
Wypala się związek i potem rozpadnie!

Gość zagubiona miłość
jak temu zaradzić? nie chcę naszego końca :(

Gość zagubiona miłość
jemu zawsze zależało, czasami nawet bardziej niż mi

Jeśli poświęca Ci zbyt mało czasu, to tak jak ktoś wyżej napisał, nie zależy mu już tak bardzo na Tobie. Najlepiej z nim pogadaj i powiedz co czujesz i co chciałabyś zmienić. Może on nie zauważył tej różnicy, więc będziesz miała okazję mu uświadomić że odczuwasz jednak że coś się zmieniło.

Gość uijiouoku
Takiego typa wybrałaś

Gość zagubiona miłość
jak mu wcześniej o tym powiedziałam to mnie przeprosił i powiedział, że naprawdę chciałby mieć więcej czasu dla mnie ale ciągle mu jakąś pracę ktoś wymyśla. a w sumie na boisko chodzi w każdą środe...