Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witam wszystkich Czy mogły byście mi powiedzieć , jakie były wasze pierwsze objawy porodu ? Ja jestem w 38 t.c. i Boli mnie jak przy miesiączce, a na dodatek mam rozwolnienie i bóle krzyżowe . Czy któraś mogła by mi powiedzieć, czy to może być objawa nadejścia porodu ?

Gość Podobnie
może ale nie musi :-)

Gość tratata2525
Miałam podobnie,pojechałam na szpital ale okazalo się że to przedpowiadające.

Gość przyszla mama 86
pysiaczkowa a nie mialas wczeniej zadnych bolow. ja jestem w 34 tyg i dzis pobolewa mnie brzuch jak na okres a male sie wierci mialam juz tak ale lekarz powiedzial ze tak jest

Nie, nie bolało mnie jeszcze w ciąży tak Jeszcze trochę mnie niepokoji ,ze maleństwo troszkę dziś mało sie rusza ;(

Gość przyszla mama 86
nie rozumiem bolelo czy nie. teraz jakby troszke bole ustaly sama nie wiem czy boli czy mam takie dziwne uczucie. sprobuj zjesc cos slodkiego ponoc to pomaga na ruchy dziecka. ale jesli sie niepokoisz to moze warto podjechac na izbe

Gość Małaa 29
A ja nie miałam boli nie czułam skórczy a akcja porodowa już się rozpoczęła. Dobrze że akurat tego dnia miałam wizytę u mojego gina. Jak mnie zbadał to za głowę się złapał. Powiedział że już rodze a rozwarcie 8cm, nie miał pojęcia dlaczego z bólu nie krzycze a ja nie czułam. Szybko wziął mnie na salę porodówą, dali mi zastrzyk i za 40min dzidzia była na świecie. Powiedzieli że akcja porodowa trwała kilka godzin tylko ja jej nie czułam i normalnie chodziłam w domu. Sama byłam w szoku. Przy drugim dziecku miałam tak samo:-)ps. Jest tu ktoś kto skurczy nie czuł przy porodzie?

Gość Kornelia12345
O komu dobrze. Szczęście w nieszczęsciu, Zero bólu miałaś i 40 minut dzidzia na świecie. Mnie to przeraża...a mianowicie te bóle które mają prawo trwać kilkanaście godzin. ostatnio dostałam kolki nerkowej i promieniowało mi na dół brzucha...myślałam, że rodzę, ból był niesamowicie okropny....