Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muczogusto

brokuł z kurczakiem in a rub a dub stajli

Polecane posty

Gość Natasha7
Mniam:) ja bym jeszcze zapanierowała kurczaka:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ggggggrrrrrrooooogggggg
Wszystko super, procz tych rumienionych platkow migdalowych. Nie wierzylam, kiedy mnie ostrzegano, ze tak potraktowane (migdaly w wysokiej temp.), wytwarzaja jakies tam trujace substancje. Uwierzylam dopiero, kiedy spuchlam i dostalam bardzo ostrej alergii na migdaly, i wszelkie orzechy - nawet w sladowych ilosciach wywolywaly opuchlizne i bable. Dopiero po 2 latach mi przeszlo - orzechy, migdaly tylko na surowo. Smacznego :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość muczogusto
sałatka brokułowo-fetowa jest wypas, ja nie dodaję majonezu, za to daję prażony słonecznik i pomidora koniecznie - przełamuje słoną fetę i dodaje soczystości

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Felia
Grog, ale przecież praży się pestki słonecznika czy lnu na przykład, bardzo dobre są i nie sądze że nie zdrowe. nie wiem jak z orzechami

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×