Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Morena_a

poflirtuje z miłym i inteligętnym mężczyzną:)

Polecane posty

Gość trakakak
morena po pierwszwe prmo dlaczego na erotycznym ? :P po drugie faktycznie powinnas zdradzić , jaki nik miałaś wcześnie :)

Gość Najszybszy w mieście
no ilu się już adoratorów pojawiło:) rosną jak grzyby po deszczu, i w taki układzie ja już nie mam szans:( a tak się cholera starałem:P

Nie udostępniam swojego numeru gg na publicznych forach dyskusyjnych. drogadoswitu@interia.pl drogadoswitu@interia.pl

Gość trakakak
a jednak gra wstępna :) tylko nie wiem czy sie kwalifikuję :o bo miły to ja na pewno ni jestem , "na nic płacze , na nic krzyki" :o

no i teraz to już dziewczyna uciekła:( a tak mogło być miło:( i znów kosza dostałem, no nic starzeje się:(

a po co Wam mój wcześniejszy nik :P jetem teraz Morena_a i basta:) najszybszy staraj się dalej:P

Gość Młody:)
Morena taki piekny nick, a brak osoby do flirtowania w realu tylko musi na forach... Skoro tak Ciekawe co sie za nim kryje ;)

Gość IQ test
🖐️

Gość trakakak
jak to po co ? oszczędziłaś byś nam właśnie wyżej wymienioną grę wsępną , po której nigdy nie wiadomo , wsumie , uda się czy sie nie uda , a tak , połowa pracy byłaby odrobiona , po drugie , jakbyś wymieniła , to w sumie wianek adoratorów też by się pewnie zmnniejszyłł, więc z twojej strony to pewnie dobrze :p

Morena może i bym się jeszcze postarał, ale leniwy jestem i mi się nie chce:( także jak nie chcesz to trudno jakoś to przełknę, choć nie będzie łatwo:(

Morena może i bym się jeszcze postarał, ale leniwy jestem i mi się nie chce:( także jak nie chcesz to trudno jakoś to przełknę, choć nie będzie łatwo:(

Morena_a-- ooooooooooo bbbooooooooooosssssssssssheeeeeeeeeeeeeeeee hahahahaha wiem kim jesteś:D:D:D W przeciwieństwie do Ciebie zachowam do siebie :D:D:D Ale że zdobyłaś się na taki kamuflarz tego bym nie podejrzewał nigdy 😘)) całuje w rączkę madame :D:D:D

Gość matix
tak jestem brunet o niebieskich oczach wysoki

Duchu naprawdę? wiec nie mów tego głośno;) jak chcesz napisz mi pierwsza literkę mojego nika;;;;;;;)

Gość trakakak
właśnie pierwsza litera :p

Morena, nie ma na co czekać. Grę wstępną już mieliśmy. Cała w skowronkach jesteś miś :) No to łap mnie tam szybko :D

Gość trakakak
nooo, zawsze warto wiedzieć z kim ma sie przyjemność :) po drugie , chcielibyśmy wiedzieć , co po grze wstepnej , chyba nie zostawisz nas , wymigując sie bólem głowy ? :p

Gość trakakak
przecież o to chodzi ...........