Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

bez partnera/ki mozna zyc chyba nie

Polecane posty

Gość wersace
Można żyć bez seksu bez problemu. Ale jednak każdy chce być kochany, dla kogoś ważny.

No ale co ma poradzic osoba malo atrakcyjna przeciez nie kazdy dostal od losu piekna twarz

Gość mmmrow
Eee u faceta piękna twarz nie jest aż tak istotna Co za bzudra... Ja jako kobieta jeśli chodzi w kontekście wyglądu to zwracam uwagę najpierw na twarz, potem sylwetkę, ubranie...

Gość wichernocy
można, ja mam 34 lata i żyję jako stary prawiczek.

Gość taaki jeeden...
Myślę, że bez samego sexu da się żyć, a poza tym jeżeli już tak bardzo będzie komuś tego brakować to to akurat można sobie kupić. Gorzej z samą potrzebą bycia kochanym, tego nie kupisz.. możesz sobie kupić panienkę której w zamian za towarzystwo zafundujesz obiad albo bluzeczkę ale to dwie różne bajki

Gość Niby mozna
ale ja obecnie nie mam kobiety i staje się coraz gorszy... tzn. to co robię ostatnio to nawet nie stało koło normalności. Piję imprezuję ostro z jakimś podejrzanym towarzystwem, potrafię bezczelnie na imprezie komuś zwinąć alkohol, do tego chamsko się zachowuje, potrafię słownie dowalić kolegom... coś czuję że jak mnie jakaś panna nie zechcę to sięgnę po prostytutki i narkotyki... bo jakoś sensu w życiu obecnie nie widzę a w weekendu szaleję coraz ostrzej... cały czerwiec balowałem co weekend do rana spałem z jakąś puszczalską z internetu... masakra jakaś. Rok temu bym w to nie uwierzył że samotność mnie tak rozwali.

Gość Arnikaaaaaaaa
Bez sexu można życ spokojnie... A jesli ktos nie moze to ,,nie musi kupywac krowy zeby napic sie mleka''. A jesli chodzi o samotnosc to chyba nikt tego nie lubi i zle sie czuje bez przytulania, rozmowy czy wspolnych wyjsc. Kazda zmora znajdzie swego amatora. Juz kilka razy sie to sprawdzilo wsrod moich znajomych ku mojemu wielkiemu zdziwieniu. Uszy do góry

Gość Niby mozna
Arnikaaaaaaaa a moim zdaniem ma rację, jak ktoś naprawdę szuka i nie zraża się niepowodzeniami to znajdzie sobie kobietę. Ja np. byłem głupi bo kilka dziewczyn mi dawało szansę w tym roku... zamiast działać to popsułem wszystko.

Gość Wolę być wykastrowany
niż żyć do końca życia samotnie nie zaznawszy miłości ze strony kobiety.

Gość milkamg
Budujący Topik-bez żartów-macie tak samo jak my kobiety-kto by pomyslał?????:)