Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

coteraz

czy duzo dzis zjadlam prosze powiedzcie

Polecane posty

sniadanie 3 kromki chleba potem kawalek arbuza obiad szare kluski z boczkiem i kapusta potem pol paczki chrupek orzechowych podwieczorek kaszka manna z 5 delicji kolacja 3 sibki z szynka teraz 3 bit dodoam ze waze 48 kg i bardzo bym chciala przytyc.

Gość Aaron Nusselbaum
Lech "Bolek" Wałęsa - Lejba Kohne Aleksander Kwaśniewski - Izaak Stoltzman Jolanta Kwaśniewska - Konty Lech Kaczyński - Kalkstein Adam Michnik - Aaron Szechter Leszek Balcerowicz - Aaron Bucholtz Włodzimierz Cimoszewicz - Dawid Goldstein Józef Oleksy - Szymon Buchwio Stefan Niesiołowski - Aaron Nusselbaum Andrzej Olechowski - Mosze Brandwein Marek Borowski - Szymon Berman Bronisław Geremek - Berele Benjamin Lewartow (syn Borucha i Szarcy) Zyta Gilowska - Zyta Morgenstein Jan Maria Rokita - Izaak Goldwicht Lew Rywin Lejba Riewin Jerzy Urban - Josek Urbach Mariusz Walter Moryc Szpigelbaum Hanna Gronkiewicz-Waltz - Hajka Grundbaum Hanna Suchocka - Hajka Silberstein Izabela Sierakowska - Rebeka Sommer Jan Krzysztof Skubiszewski - Szymon Schimel Jerzy Jaskiernia - Aaron Aksman Grzegorz Kołodko - Samuel Hanerman Marian Krzaklewski - Dawid Zimmerman Jacek Kuroń - Icek Kordblum Andrzej Milczanowski - Aaron Edelman Mieczysław Rakowski - Mojżesz Rak Leszek Moczulski - Robert Berman Janusz Lewandowski - Aaron Langman Tadeusz Mazowiecki - Icek Dikman Jan Krzysztof Bielecki - Izaak Blumenfeld Andrzej Wajda - Krohmann Władysław Frasyniuk - Rotenschwanz Michał Boni - Jakub Bauer Boleslaw Bierut - Rotenschwanz Ryszard Bugaj - Izaak Blumfeld Lech Falandysz - Aaron Fleischman Aleksander Hall - Miron Hurman Piotr Ikonowicz - Dawid Goldsmith Helena Łuczywo - Chaber (ojciec), Guter (matka) (AGORA S.A., współzałożycielka Wyborczej) Janina Paradowska - Rachela Busch Magda Umer (piosenkarka) - Humer (córka zbrodniarza UB) Mieczysław Wachowski - Jakub Windman (oficer SB) kard. Franciszek Macharski - Finkelstein ks. prof. Józef Tischner - Blumstein

Gość jestem na taaaaak!
a czemu mięsa nie jesz?

Gość magdziuniuklk
co ty malo...a nawet nie tuczace rzeczy! a takpoz atymto witam,magda jestem,dietetyk..:) nie wiem skad pomysł ze duzo..... jest ok naprawde...

wydaje mi sie ze duzo ja w zeszlym roku wazylam 45 kg przez rok udalo mi sie przytyc 5 kg ale musialam przez ostatnie 3 miesiace sie czasem niezle nawcinac az mi czasem nie dobrze bylo:(

Gość magdziuniuklk
iel masz wzrostu?

Gość magdziuniuklk
ja cie sunę....ty jedz bo w chorobe sie wpedzisz..

Gość magdziuniuklk
ja cie sunę....ty jedz bo w chorobe sie wpedzisz..

przeciez jem:) a co mam jeszcze jesc zeby przytyc? a co robilam to co zawsze sprzatanie gotowanie spacery i zabawy z dzieckiem

Gość magdziuniuklk
kebbay zapikanaki tosty frytki pij cole..jedz lody