Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samopas latam od tak

Czy takie rzeczy można robić z prostytutką? POWAŻNY DYLEMAT

Polecane posty

Zuzanna Amelia & 11 To Ty na tej emigracji intensywnne zycie towarzyskie prowadzisz. A co na to Twoja druga polowa Druga połowa została wyautowana 4 miesiące temu , niezgodność nie wiem w sumie czego dokładnie ,trochę tych niezgodności było .A tak po prawdzie to za mało przebywaliśmy razem przez moją pracę i nie do końca była w moim typie,a nie chciała się troszkę zmienić.W sumie to moją wina że to się tak skończyło,w weekendy to lubię gdzieś wyskoczyć ,potańczyć itd

"takiego przytulenia,czułości, poczucia, że ktoś mnie kocha." skrajna forma desperacji a tak na marginesie, to faceci fenomenalnie nieracjonalnie potrafią widzieć miłość tam , gdzie jej nie ma, a bliskosć w całkowicie profesjonalnej obojętności. lubicie/musicie sie oszukiwać, smętne i żałosne...

Gość jak jest kasa to wszystko
można sobie zażyczyć pomijając moralność i poniżenie, jaki jest sens ryzykować zauroczenie kimś kto chwilę poudaje. i co potem coraz częstsze spotkania itd? a to ZAWSZE będzie wyłącznie jej pracą, niczym innym, żadnego uczucia

Gość Zuzanna Amelia & 11
Blu - to sie tak ladnie nazywa - niezgodnosc charakterow. I chyba jednak nie tak do konca "nie w Twoim typie" skoro iles tam czasu rezem wytrzymaliscie. A moze sie jednak da zejsc spowrotem ? Orange - obawiasz sie ze autor zaangazuje sie w te prostytutke czy ze ona zakocha sie w nim ?

Gość Zuzanna Amelia & 11
Teraz dopiero doczytalam . Blu - TANCZYSZ ?

Gość jak jest kasa to wszystko
wiadomo, że autor przeciez jak ma pieniądze to na bank jakaś całkiem sympatyczna dziewczyna się zgodzi, poudaje, poflirtuje, pochwali jedzenie (taka praca) a ktoś tak wygłodniały i zdesperowany jak autor może nawet w obsesję wpaść

Zejść to my się nie zejdziemy.Związek to niby kompromisy ,ustępstwa ale jesli tych kompromisów musi być dużo ,to taki związek nie wytrzyma próby czasu.Muszę zmienić pracę bo częste wyjazdy nie sprzyjają byciu razem ,u mnie to się nie sprawdza.

Zuzka tańczę zajebiście ,chodź przyznaję się ze wstydem, bo to jak wyczytałem na kafe jest mało męskie :o Ale to super lep na kobiety, sprawdzone und potwierdzone .

Gość wytwałycep
hmmm tak można. Zadzwoń i powiedz że chcesz z dziewczynę która zgodzi się na udziwnienia :) A tak na poważnie to już lepiej znajdź sobie fajną młodą masażystkę (bez podtekstów) i sobie z nią pogadasz i do tego lepiej się poczujesz :)

Gość ciekawy w sumie
"fenomenalnie nieracjonalnie "jak ja lubie takie zbitki ;)

DKW Ale płacić dziwce za quasi randkę, KOLACJĘ . . .?!!!! Ten temat mi wyglląda na tępą prowokację . . . Wyobraź sobie DKW ,że wielu facetów przyznaje się że często z prostytutkami tylko pogadają ,zero sexu.Niemożliwe? a jednak ,sa wspomnienia,zwierzenia prostytutek i to potwierdzają .Ludzie mają różne potrzeby .

Gość Zuzanna Amelia & 11
Blu - a tak w ogole to z jakiej czesci krajow jestes. Mam na mysli oba Twoje kraje

Gość Zuzanna Amelia & 11
Monachium podobno piekne miasto. A gdzie chcesz sie przeniesc ?

Gość cBluMen orginal czy ty jesteś
upośledzona? przecież takie tematy jak ten są ewidentnymi prowokacjami. Jak połowa tematów z pytaniami facetó i duża część reszty :classic_cool:

Gość 6875
Facet ewidentnie jest samotny. Niestety ale dzisiejsza "normalna" kobieta nie potrafi już okazać miłości poza łóżkiem. smutne ale takie czasy. Jedni płacą za seks a inni za najmniejszą choćby namiastkę miłości.

Gość jan stark
ajsmutniejsze to ze jednakkzdy facet jest biorcą :DDDD i tu jest problem bo stoi tirówa a gdyby zaden łajdak sie nie zatrzymał to by nie było lewizny :DD

Gość 896856j
jan stark przeczytaj początek tematu bo widzę nie w temacie jesteś

cBluMen orginal czy ty jesteś upośledzona? przecież takie tematy jak ten są ewidentnymi prowokacjami. Jak połowa tematów z pytaniami facetó i duża część reszty Mogę być UPOŚLEDZONY ale na pewno nie upośledzona,zapewniam Cię że jestem facetem od zawsze :) Wiem że temat może być prowokacją ,ale znam życie i wiem że pisze ono różne scenariusze ,więc te dyskusje,porady nie są tak bezcelowe :P

Gość Zuzanna Amelia & 12
15:20 [zgłoś do usunięcia] BluMen orginal Mogę być UPOŚLEDZONY ale na pewno nie upośledzona,zapewniam Cię że jestem facetem od zawsze No no...

Oczywiscie, ze tak! To nawet lepsze dla dziewczyny do towarzystwa niz Ci sie wydaje! Nie bedzie seksu? To nawet lepiej dla niej. Ja spotykam sie z panami, chodze z nimi na kolacje, do teatru, restauracji, nie zawsze jest seks. jestem ciepla, mila, przyjacielska i rozmawiamy na kazdy temat, smiejemy sie, etc. Stereotyp prostytutki suki odchodzi do lamusa.

Gość Zuzanna Amelia & 12
A co ? Teskniles za mna ?

Gość werorobot
Nie wiem co Was tak bawi facet jest samotny i nieśmiały.

Zuzka no ba!Nudy dzisiaj na kafe ,pogoda fatalna ,lewa ręka trochę boli.Pani doktor stwierdziła dzisiaj że to od pogody ,kasę grzecznie wzięła nawet podziękowała .Wszystko w godzinach pracy a byłem prywatnie,ah ta Polska

Gość ninja93
myśęe ze taka prostytutka bedzie mile zaskoczona .....

Gość ninja93
myśle*

Gość Zuzanna Amelia & 12
A co jest z ta Twoja reka ?

Serwisowaliśmy maszyny w Ulm ,kolega zagapił się i spuścił z podnośnika przekładnię na moją lewą rękę.Trochę poturbował moją lewą dłoń ,z tego to moje wolne ,bo urlopu to na liczniku zero.