Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

1jusstyna1

czy polykacie sperme?

Polecane posty

czy kobiety polykacie sperme??? dla mnie jest to troche obrzydliwe, nigdy nie zdazylo mi sie polknac.

Gość fvbrghthbgh ythyt3g trgtb
Ja ostatnio raz spróbowałam, mąż powiedział że ma taką fantazję, a że chciałam mu sprawić przyjemność... Kiedyś sama chciałam spróbować, ale jakoś brzydziłam się. Teraz też ciężko było przemóc się, ale zadbaliśmy o nastrój, wypiłam trochę wiśniówki na odwagę. Zrobiłam to. Pierwszy i chyba ostatni raz. Dostałam takich konwulsji wymiotnych że aż głupio mi było, na szczęście mąż niczego nie zauważył. Zaraz "po" też musiałam się napić żeby zneutralizować smak w ustach. Dla mnie to był koszmar. Niestety żałuję że nie powiedziałam od razu o tym mężowi bo teraz chciałby poprawkę a tu lipa...muszę go szybko uświadomić ;)

Gość njsc c fb eruhfr c
Piszcie babki, piszcie ;)

Gość Spodnie dresowe
Nie.

Gość ludzki przedmiot
Tylko cnotka niewydymka, albo ze słabym libido, no i tradycyjnie oziębła suka. Te typy nie łykają. Normalna dziewczyna łyka i to z chęcią. 😴

Gość fvbrghthbgh ythyt3g trgtb
Niekoniecznie, zaraz oziębłe suki...Ja lubie bzykanko, lubimy eksperymentować, testowaliśmy anal, nie odpowiada nam więc go nie uprawiamy. Oral bardzo lubię, choć mąż nie umie zrobić minetki porządnie więc odechciewa mi się, ale do buzi biorę bo lubię. Nie łykam bo mnie to brzydzi. Ten jeden raz spróbowałam i wiem już jak to jest. Jak bardzo będzie mąż chciał to znowu walnę setkę i pewnie łyknę, na trzeźwo - sory- NIE DAM RADY :D

Gość ludzki przedmiot
Ale co Ci nie odpowiada? Jeżeli smak, to niech mąż je ananasy, nie pali, nie pije, unika soli. Albo po prostu, gdy spuści Ci się do buzi, to szybko połknij bez wczuwania się w smak. Kilka razy spróbujesz i posmakuje. I ogólnie bez dyskusji.

Gość ludzki przedmiot
Jak było z piwem, albo z papierosami? Nie pamiętasz? Na początku nie smakowało, ale jak każdy to każdy, nie było wyboru. I po czasie uzależnienie. Tak samo ze spermą. Wydajesz się normalną kobietą, no może lekko oziębłą, więc łykaj. A nie jakieś ale. A to smak nie ten, a to konsystencja. Nie ma co filozofować.

Gość emdsu
Dlaczego wydaje i się z ona jest lekko oziebla ? :O

Gość jakosbedzie
Czytałem opinie lekarzy, że jest bardzo zdrowa. Ale by wykorzystać to dla zdrowia nie trzeba połykać. Można też przyjąć dopochwowo. Tylko że przez usta więcej można się napić. Po tycm artykule stwiedziłem, że gdybym miał diewczynę, to kosztowałbym to z jej ust. Po połowie. A gdy sperma nie smakuje, to można zmienić jej jakość dizęki odpowiedniej djecie.

Gość ludzki przedmiot
a teraz ide podtrzymywac kredens bo traktor jedzie

Gość nie łykająca
nigdy nie próbowałam spermy, brzydzę się. jak dla mnie to obrzydliwe. na twarz też nie dała bym się spuścić mojemu. on zresztą sam mówił że tego by nie zrobił bo ma szacunek do mnie.

Jakim trzeba być idiotą, żeby uzależniać szacunek od spuszczania się gdziekolwiek. :o 🖐️

Gość nie lykajaca
mówię o twarzy i z połykiem!!!!!!! a spuścić się może byle gdzie, wykluczając twarz.

Gość nie lykajaca
Perwersja - a ty co znawca męskich wytrysków? fakultety ukończyłaś?

Gość nie lykajaca
a co ci do tego ??? moja twarz nie jest od spuszczania sie!!!!

Gość Per.wersja
Tak, z cipologii stosowanej i wtrysków dowCIPNYCH.

Gość nie lykajaca
perswazja - jak ci sie to podoba to twoja brocha!!! my tego nie akceptujemy wiec sie odczep. kazdy moze wypowiedziec sie jak chce. ja mam takie zdanie i go nie zmienie. wiec spadaj. czep sie tramwaja

Widzę, że problemy z czytaniem masz. Rób co chcesz, ale wytłumacz mi podająć rzeczowe argumenty dlaczego wytrysk na twarz jest wyrazem braku szacunku? 😴

I tak jak napisała Niebiesko zielona..!-Twój facet mówi to co chcesz usłyszeć. 😴 🖐️

Gość nie lykajaca
nie mam ochoty z wami dyskutowac. jestem z nim szczesliwa a on ze mna i o wszystkich fantazjach erotycznych rozmawiamy. on tak do tego podchodzi ze nie mogl by tego zrobic, a ja twierdze ze mnie to obrzydza. poza tym nie znacie go nie wiecie jakie ma podejscie do zycia. narka poklykajace!!