Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

desire92

Zdrada ojca

Polecane posty

Dziewczyny poradźcie coś proszę. Moi rodzice są ze sobą już 22 lata, było tak jak w każdym małżeństwie, czasem dobrze czasem źle, ale nigdy nie kłócili się tak na poważnie, rozmawiali itp. Kiedy mój tata dostał awans w pracy i przenieśli go do innego miasta, coś się popsuło, zaczną pisać smsy, wychodził z domu na ogród żeby porozmawiać przez telefon. Kiedyś mama powiedziała mi że podsłuchała go jak rozmawiał z jakąś kobietą i mówił jej coś typu: tęsknię za twoim ciałem itp. Pytała potem taty kto dzwonił a on powiedział że z jakiś kolega z pracy. Dzisiaj był w łazience a ja przyniosłam mu płyty i widziałam w jego telefonie odczytanego smsa treści: czuje się tak słonecznie ale i czuje wstyd kiedy mnie dotykasz ale o tym ci już mówiłam. No zamurowało mnie totalnie. Nie wiem co mam robić, chciałam wziąć ten numer i zadzwonić do tej kobiety i spytać ja jakie to uczucie kiedy rozwala się komuś rodzinę. Najbardziej jest mi żal mamy, bo ona jest taka słaba i nie poradzi sobie z tym. Ja biorę ślub w tą sobotę, ja nie wiem jak ja będę z moim ojcem się bawić, poczułam do niego wstręt, nie wiem jak będę z nim rozmawiać, chce mu wszystko wygarnąć w poniedziałek kiedy zabiorę wszystkie moje rzeczy do nowego domu. Nie mama pojęcia co robić.

Gość OlaBogaPojehbane
powiem CI z doświadczenia, przeżyłam coś podobnego- Nie wtrącaj się, ja się wtrąciłam w zdrade ojca i źle na tym wyszlam. Pamietaj, oni są dorośli , to jest ich życie

Gość jdjd
fakt, mozesz na tym zle wyjsc. swinia z twojego ojca... zostaw to rodzicom.. I badz po stronie matki :) niech nie zostanie sama z tym