Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 12, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=bAFg3BRBGsg&feature=related hahahahhhahahhahahhahaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Co w tym śmiesznego? Napisano Lipiec 12, 2012 To jak rozumiem twoje konto na you tube. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Heroes del Silencio... Napisano Lipiec 12, 2012 Ty qrwa idioto nie masz co robić o trzeciej w nocy tylko się brandzlujesz przy gownianych filmikach z cyklu "gdzie jest krzyż itd?" Powiedz mi tak szczerze. Wszyscy za po są tacy zyebani? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość my title theme Napisano Lipiec 12, 2012 Michau na krakowskim hot doga se wpychau Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smoken Evidence Napisano Lipiec 12, 2012 "hahaha obczajcie ten film z pod palacu i pierwszy komentarz od góry" Wykształcy,inteligentny i z wielkiego miasta a nie wie nawet że od 1936 roku wprowadzono zmianę zasad pisowni co do takich zwrotów jak "z pod"i obecnie poprawna jest forma spod. I tak np "spod pałacu" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 12, 2012 nie uznaje tej zmiany zasady. jestem ultra konserwatywny jeśli chodzi o te sprawy i nie uznaje tych liberalnych zmian. dlatego piszę z pod. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość my title theme Napisano Lipiec 12, 2012 nie uznajesz? hahaha :D PO PROSTU JESTEŚ GŁĄBEM :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a jakaś kobieta Napisano Lipiec 12, 2012 haha ale energetyczna no cóż nie jej wina, że jej sie pomieszałao w główce, tutaj nie brakuje mondżejszych :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
donkapatke 0 Napisano Lipiec 12, 2012 zarąbiste to było. Ten od tego komentarza chyba faktycznie ma kota w domu i się przestraszył, że jemu krzywdę zrobił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mihau. 0 Napisano Lipiec 12, 2012 mihau zachowuj się, bo wstyd sie pod ciebie podszywać wnet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach