Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfgfnfggnnfnfgnfg

CZY ISTNIEJĄ mężatki pow 5-6 lat które nigdy nie zdradziły męża ?

Polecane posty

Gość bcvbcs54y
Kiedyś istniały wierne mężatki ale to już przeszłość

Gość ja.tez.wierna
nam w tym roku stuknie 7 lat od slubu ja nigdy meza nie zdradzilam co wiecej moj maz jest moim pierwszym i jedynym ;) nawet zdrada dokonana przez meza nie zwolonila mnie z przysiegi jestem z tych co powaznie podchodza do takich rzeczy ;) pozdrawiam wszystkie wierne zony :)

Gość hfvsjgfvaaa
6,5 roku po ślubie, a 10 razem. Nigdy nie zdradziłam :) Jednak wierne żony to wcale nie "gatunek ginący" :D

Gość gigaset30
Ja jestem 8 lat po slubie, nigdy nie zdradzilam nie pomyslalam nawet o zdradzie, uwielbiam swojego męża i nawzajem :)

15 lat razem,10 po ślubie.Szczerze... marzę o innym mężczyznie,wyobrazam go sobie, duzo o tym śnie.Mój maz jest pierwszym i jedynym ,mam nadzieje ze juz nie długo..

Gość Jak ja bym chciał znaleźć
kobietę która będzie mi wierna ale niestety urodziłem się za późno po 85-89 już zostały niedobitki takich kobiet a ja dopiero 91 się urodziłem :(

Gość bylismy malzenstwem
prawie 5 lat. Zdradzilam po niecalym roku...

No i potwierdza się moja teoria : NAJWIEKSZYMI KUR....AMI SA MĘŻATKI. Kobiety wolnego stanu, jeśli nawet wchodzą w związki z facetami, to 1. - mają do tego prawo bo są wolne 2. poznają facetów z myślą o załozeniu związku / niekoniecznie małżeństwa / 3. Wolne kobiety nie są tak zdesperowane jak mężatki, które czują, że każda propozycja sexu od obcego faceta jest lepsza, aniżeli nudne bzzzzykanie własnego męża. Te nieszczęśliwe mężatki idą po trupach. Dla nich nie ma znaczenia gdzie i z kim. Byle tylko rozłozyć nogi, i niech ją bierze kto chce.

Gość bylismy malzenstwem
bosa bosa -wypraszam sobie wyzywanie mnie od kurew. Nie znasz okolicznosci, a ja nie zamierzam sie tlumaczyc. Morda w kubel

Gość bosa bosa akurat stan cywilny
nie ma nic dorzeczy dziś jest w normie, że kobieta się puszcza niezależnie czy zamężna czy wolna

Gość goska_
5 lat po ślubie.Jeszcze nie zdradziłam ale często o tym myślę i jak widzę faceta atrakcyjniejszego od mojego męża to kto pewnie bym zdradziła.

Gość W małżeństwie którym obecnie
sie nie układa. 10 lat razem, 8 lat małżeństwa. Jestem bardzo atrakcyjna, mam duże powodzenie. Nie zdradzilam Mój mąż jest przeciętnej urody i często mnie pyta dlaczego wybrałam jego jak mogłabym mieć każdego :)

Gość 11 lat razem 9 małżeństwo
nie zdradziłam, mąż od 4 lat za granicą pracuje i w tym czasie też nie zdradziłam, uroda nie mnie oceniać ale paszkwilem nie jestem,

Właśnie stan cywilny ma tu znaczenie podstawowe. Małżonkowie przysięgają sobie w czasie ceremonii ślubnej parę rzeczy. Jedną z nich jest wierność. Tak więc zdrada jest złamaniem przysięgi małżeńskiej. Rzecz w tym, że zdradzający małżonkowie uważają, że nic się nie stało. Po takich skokach w bok, wracają bez słowa do domu. Mają w du.. pie to co myśli i czuje współmałżonek. I to w mojej ocenie jest pospolite kur...sto.

Gość zakłopotana lucynka
człowiek jak jest szmata to żadne zaklęcia nie pomoga ani przy ołtarzu ani w urzędzie

Gość kobiety, które nie zdradzają
po 1985 to już chyba nie znajdzie się żadnej takiej ja rocznik 1991 i już żadnej takiej nie ma

Gość Ty pytasz ja odpowiadam
Moim zdaniem nie ma takich albo są to 100% katoliczki które wieżą w dozgonną miłość :)

Gość Ty pytasz ja odpowiadam
Sam przeleciałem kiedyś mężatkę ze stażem 3 lata kiedy jej stary był za granicą :)

Gość kuedgik
żona zdradziła mnie po 14 latach małżeństwa, złożyłem pozew

Gość ndjcfh
Tak istnieją;) 8 lat małżeństwa i nigdy nic z innym, mimo, że jestem atrakcyjna i mialam propozycje;) ale tylko mąż sie liczy;)

Gość perrii
Powiem wam,że pracuje w pensjonacie i nie ma tygodnia,żeby w ciagu godzin pracy nie przyjeżdżala jakaś "para" na seks.Wynajmuja niby na jedną noc a póżniej jak już sa po wszystkim to grzecznie wracają do żon czy męzów a z noclegu nie korzystają,bo nagle"coś im wypadło" Aż się czujna zrobiłam w swoim związku.

Gość teoriesłuszne
Tak powiedzmy że zdradza 15-20% .Na pewno .Ciekawa byłaby statystyka rozwodów. Jak ktoś ma z uzasadnieniami to prosimy.Do tego 5% mężczyzn w PL wychowuje nie swoje dziecko nic o tym nie wiedząc. To daje jakiś obraz rzeczywistości.

Gość ale/
Dlaczego tylko mezatki? Normalne zwiazki juz sie nie licza, czy co?

Gość aska nie zdradzajaca
10 lat razem, malzenstwo od 2 lat, nigdy nie zdradzilam meza ani nie mysle o zdradzie. Nie zdradzam bo kocham.

Ja jestem prawie 5 lat od slubu razem jestesmy 6 lat. Ale nigdy mi sie nawet nie zdarzylo popatrzec na innego i "pomarzyc", kocham mojego meza najbardziej na swiecie i w zyciu bym go nie zdradzila. A takich ludzi ktorzy zdradzaja swoich malzonkow mi jest poprostu zal, musza miec widocznie kiepskie zycie. :(