Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfgfnfggnnfnfgnfg

CZY ISTNIEJĄ mężatki pow 5-6 lat które nigdy nie zdradziły męża ?

Polecane posty

Gość idiotyczne pytanie
a niby z kim zdradzają te mężatki ?

Gość typytaszjaospowiadam
Z innymi facetami moherze!

Gość 19Dagmara78
4 lata stażu.Seks z przystojniakiem którego poznalam na mieście w tylek /pamiętam że koniecznie mnie posunąć w pupę bo nie mial prezerwatyw/ i po alkoholu. Mąż za granicą. Mam wyrzuty sumienia bo zdaje sobie sprawe że zdradzilam :o

Gość wrak81
19Dagmara78 co jak co ale w pupe:D

Gość 1żona1męża
Jesteśmy małżeństwem 10 lat znamy się 12,5 roku nigdy nie zdradziłam męza,ani on mnie w żaden sposób.Jak się kogoś kocha prawdziwie nie ma mowy o zdradzie!!!!

Gość żona pijaka
Po 4 latach zdradziłam męża z kolegą ze studiów tylko ze względu na to że jest o wiele przystojniejszy od mojego męża i bardzo szarmancki bo mój mąż tylko potrafi wyciągać ode mnie pieniądze codziennie chlać z kolegami przychodzi pijany /ale mnie nigdy nie uderzył/ wyzywa mnie mamrocze coś do siebie i idzie spać a pracy szuka już 3 rok i nie potrafi znaleźć teraz pewnie też chla poważnie zastanawiam się czy być z tym człowiekiem!

Gość bluubluu
14 lat razem 10 malzenstwem.nigdy nawet nie pomyslalam o zdradzie:P ani maz

Gość 12 moich łez
11 lat razem 10 jako małzenstow nigdy w zadne sposób nie zdradziłam ....za to sama zostałam zdradzona :-(

Gość latająca.... ..
oczywiście że tak jesteśmy ze sobą 17 lat a 13 po ślubie i jesteśmy sobie wierni pod każdym względem.

Gość karma dla kota i baby
W ciągu tego roku 3 mężatki zaliczyłem, niby wierne, kochające swoich mężów, ale nogi rozkładaja. Czym się kierują nie wnikałem, nie mój interes.

Gość Oczywiście, że istnieją
Co to za głupie pytanie? Jakimi kategoriami ludzie teraz myślą? W jakich środowiskach się wychowywali, że dochodzi do tego typu wniosków, że wszyscy zdradzają itd. Jestem żoną od dwudziestu lat i nie ma u mnie opcji zdrada. o kwestia nie ylko lojalności wobec męża, dzieci, ale przede wszystkim wobec siebie, swoich zasad moralnych. A te wynosimy z domu rodzinnego.

Gość ghjghjgj
gcngnn

Gość losie co za ludzie sa teraz no
17 lat mezatka i nie zdradzilam mojego meza i nie zamierzam, jest najlepszym facetem pod sloncem

Gość losie co za ludzie sa teraz no
oczywiscie ze istnieja, dom rodzinny nie ma tutaj nic do rzeczy, moj ojciec byl kurwiarzem, zdradzal moja matke na okraglo, dostal nawet mieszkanie zakladowe dla nas, matce o tym nie powiedzial, tylko zalozyl sobie tam burdel z kolegami. Ja tego nie chcialam miec w swoim wlasnym domu. Zdradzasz partnera zyciowego to tak jakbys pozwolil komus nasrac do wlasnego lozka.

Gość losie co za ludzie sa teraz()
i tak trzymaj królewno😘

Gość mbjvhvjhg
v v vb vb

Gość gfnnfn
czemu najbardziej ciągnie do zdrady te atrakcyjne

Gość domidia całkiem ladna
Jestem 7 lat po ślubie-znamy sie 10-nigdy nie zdradzilam meza i zdradzic nie zamierzam-dziele zycie ze wspanialaym czlowiekiem:)Na zainteresowanie placia przeciwna nigdy nie narzekalam:) Jesli sie kogos kocha to sie go nie zdradza-koniec kropka:) to najgorsze skurwysynstwo jake mozna zrobic drugiej osobie...

Gość margeritka.
Ojtam, ojtam, czego oczy nie widzą tego sercu nie żal. Jak się nie wyda, to nikt nie ucierpi. A czasem warto. Ja dowiedziałam się w ten sposób, że jestem zdolna do orgazmu. Z mężem niestety nie, Bozia poskąpiła mu w tym temacie talentu. Wcześniej myślałam że jestem jakąś felerna, że coś ze mną nie tak. Okazało się że niepotrzebnie.

Gość hab blair styl
Wszystkie zdradzają dziś wierna kobieta to mit

Gość Nie zgadzam się..
Ja jestem wierna, ale przyznaję pokusy są ogromne, bo potencjalnych kochanków nie brakuje ;-)

Gość anja707
Ludzie żyją ze sobą latami i nie zdradzają się. Nie mowa tu o pięciu latach ale o dwudziestu. Śmieszne po prostu. Wygląda na to , że niektórzy z nas sądzą , że naród polski to , ludzie bez skrupułów. Szkoda czytać.

Gość pdjdosijnjj
Dd

Gość anja707
Ludzie żyją ze sobą latami i nie zdradzają się. Nie mowa tu o pięciu latach ale o dwudziestu. Śmieszne po prostu. Wygląda na to , że niektórzy z nas sądzą , że naród polski to , ludzie bez skrupułów. Szkoda czytać.

Gość napiszcie jeszcze ile macie
DZIECI, bo chyba ci bezdzietni tak się nudzą i wrażeń szukają:O

Gość rtgewghrgw
a niby czemu mam być wierna? :O

Gość gmdka
śmieszą mnie te idiotki chwalące się, że nie zdradziły swojego partnera po wielu latach. Pokazujecie jedynie szczyt swojej naiwności

Gość a ja jestem po ślubie
8 lat i byłam wierna do wczoraj... poniosło mnie ostro z kolegą z pracy i mam wyrzuty sumienia :O ale seks był niesamowity

Gość Nie zgadzam się..
do gmdka - sama jesteś idiotką :-p