Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śliwka bez cukieru43211

Sztuczne rzęsy!Tak czy nie?

Polecane posty

wielką chętkę mam na przedłuzenie rześ metodą 1 do 1 .Prosze dziewczyny o opinie. Jak długo robicie?jaki efekt i czy nie wypadają naturalne rzęsy? prosze o wszystkie sugestie. Dziekuje

Gość na jakas impre wieksza tak
ale nie ot tak,to niszczy rzesy swoje,obciaza je,a klej podraznia,moja kolezanka musiala szybko sciągac te sztuczne bo tak miala oczy podraznione,druga ciagle powtarza,ale swoje juz ma opłakanym stanie,albo jej powypadają i stercza w rozne strony jakies pojedyncze:P smiesznie to wygląda

ja mam w miare długie ale boje sie ze zle dobrany klej moze mi je oslabic i wyleca moje

Gość kolejna nawiedzona
TAK,ale: Nie oszczedzamy- w sensie 'ooo super promo za 100zł' -pani doklei ci co 3 rzese,albo co gorsza,bo taki efekt widziałam - sklei ci po 2,3 rzesy- porażka! -Dbasz- uważasz na saune,mycie głowy,zmywanie makijażu-ogólnie-wilgoć jest bee (nie wiem jak solarium) Nie oczekujesz,że przy b.rzadkich,cienkich i krótkich bedziesz miała je jak z reklamy tuszu-owszem jak sie uprzesz pani je zrobi,ale - założe się o 1000 zł że beda wypadać i sie odklejać. A prześwity w takiej sytuacji sa koszmarne Używałam wielu drogich tuszów,nie pamietam by ktoryś z nich dał mi taki efekt Nosiłam pół roku,potem dałam sobie spokój,ale za ok 2tyg wracam do nich-raz że impreza a dwa-nie pale 2 m-ce wiec te 200zł mnie nie przeraża. Po usunięciu rzesy sa połamane-fakt,ale jak odrosna jest ok. Pamietaj,by wybrać sprawdzony salon i nie przesadzać z długościa! Bo bedzie tylko płacz.

Gość pokaz za darmo
przedluzylam sobie tylko raz- efekt SUPER! ale- czulam jakbym miala ciagle nie domyte oczy i jak zaczely sie platac i wypadac fatalnie to wygladalo, nie wpomne , ze pozbylam sie tez kilku swoich rzes! osobiscie uwazam, ze troche za drogo , wole kase co miesiac przeznaczyc na cos innego powtorzylabym ewentualnie na jakas bardzo wazna impreze, ale tak na codzien po prostu nie sa mi potrzebne...