Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie myśli od ranaa

Partner a jego przeszłosc

Polecane posty

Gość takie myśli od ranaa

Dziewczyny chciałam się poradzic jak to jest u was. Mam cudownego chłopaka, jest moją wielką miłością, wcześniej nikogo takiego nie spotkałam. Ja dla niego nie jestem pierwsza. Miał długi 5letni związek, i wiem że byli zaręczeni. Zaręczyny zostały zerwane, z jakiego powodu nie wiem. Wychodze z założenia że przeszłosc to przeszłosc, natomiast czasem ( nie często ale jednak) przemknie mi mysl że on już komus kupił pierścionek zaręczynowy. I strasznie to boli. Staram sie nie myslec ale jednak tak do końca sie nie da. Mamy udany związek, on sie bardzo stara. Czy może któras była w takiej sytuacji, może faktycznie nie powinnam sobie zawracac tym głowy, i isc na przód? Może ktoś coś doradzi..

Gość milkamg
Daj sobie spokój z mysleniem o jego przesłośći.Po co do tego wracać????Do czego Ci to potrzebne??????No chyba ,że lubisz się zamartwiać i stwarzać sobie sama problemy. Masz fajnego faceta, jesteś szczęsliwa-zajmij się tym co jest a nie tym co było.Chyba ,że chcesz wszystko spaprać:)

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaa13
Zależy od niego... Ja np. jestem z facetem po rozwodzie. Potem był w jeszcze jednym poważnym związku i wiem, że do tej dziewczyny nadal coś czuje. Troche mnie niepokoi ten fakt, ale co ma być to będzie. Teraz jestem z nim w ciąży i jest cudownie. Naprawde nie ma co patrzeć w przeszłość, chyba że masz wrażenie że bardziej mu zależy na byłej niż na Tobie (ale wtedy wystarczy porozmawiać-to naprawde pomaga)

Gość sgdjtfwvevgd
Ja zyje ze swiadomoscia, ze moj mial kiedys zone. Czasem tez mi to przejdzie przez gglowe i jest mi przykro

Gość milkamg
Jejku, a wyscie nie miały w swoim zyciu nikogo waznego przed swoimi obecnymi partnerami??????????Czekałyście az oni akurat się znajdą????Każdy ma jakąś tam przeszłość, jest to naturalne i po co sobie tym głowę zawracać????

Gość takie mysli od rana
Dziekuje za porady. Tez wychodze z założenia że przeszłosc to przeszłosc. Nie rozmawiamy o niej, mój chłopak nie ma z tamtą kontaktu. Tak przemknęło mi to tylko przez głowę, bo wiadomo jak się kogoś kocha to chciałoby się miec go tylko dla siebie.

Gość sgdjtfwvevgd
No wlasnie ja nie mialam. Nie przeszkadza mi to ze mial zone. Ale. Orzykro moze sie robic, jak sie kogos bardzo kocha

Gość milkamg
Posiadanie kogoś tylko dla siebie to zawłaszczanie i do niczego dobrego nie prowadzi:))

Gość dsffdgf
byla dziewczyna pewnie mu sie po prostu znudzila i ją zostawil po 5 latach ruchania... z toba bedzie tak samo