Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anetiiaaa

Sprzedam suknię slubną TANIO

Polecane posty

Gość Anetiiaaa

Mam do sprzedania suknię ślubną. Suknia była zakupiona w salonie mody slubnej i użyta tylko raz. Rozmiar 36 , wzrost 160 cm. Suknia jest koloru białego z kolekcji Galla Wiki. Cena sukni 400 do negocjacji. Prosze o kontak na forum lub maila Anecia_cz@poczta.onet.pl Zdjecia sukni mogę przesłać na maila zaiteresowanym.

Gość monika marka
Na pewno gdzieś już ją widziałam, ale nie pamiętam dokładnie gdzie. Bardzo prosta - podobają ci się takie suknie? W mojej rodzinie wszystkie dziewczyny wybierają raczej suknie masywne.

Gość angeika h
Inaczej bym nie pytała ;-) Jestem zakochana w takich sukniach, a kompletnie nie podchodzą mi te masywne. Chcę na własnym weselu porządnie potańczyć - nie sądzę by to było możliwe w masywnej sukni ;-)

Gość monika marka
Wiem coś o tym. Na weselu miałam właśnie masywną suknię - wogóle się nie pobawiłam ;/ Byłam taka zmęczona po tym wszystkim, że masakra. Wesele było super, ale ogólnie ciężko to wspominam.

Gość gagagiga
3000zł. justin alexander model 8596 Przepiekna koronkowa, gipiurowa, BIAŁA suknia z trenem, model z roku 2012 ( przeszła równiez na rok 2013!). Rozmiar 34/36 (S) ( na metce producenta rozmiar 4) na wysoką osobę ( 179 + 5cm obcas), Dodatkowo dodaję do sukni halke, delikatną, zapewniającą swobodę podczas tańca jednak oczywiscie mozna tę suknię też skrócic czy poszerzyc. Efektownie podkreśla figurę- talię i biodra. Z tyłu przepiękne ozdobne guziczki oraz ozdobione gipiurą "plecy"- można zobaczyc także suknię na stronie internetowej- wystarczy w google wpisać justin alexander 8596 i obejrzeć zdjęcia z katalogu. Suknia zwraca uwagę, jest perfekcyjnie wykonana, wykończona. wzbudza podziw wielu osób ( na zdjeciach plenerowych nikt nie przeszedł obok nas obojetnie i bez komentarza !!!) Cena salonowa to ok 5000zł. Naprawdę warto wyglądac niepowtarzalnie. POLECAM!!! Możliwy odbiór osobisty 3000zł biust: 82, talia 63, biodra 92

Gość gagagiga
mój mail: gagagiga@interia.eu

Gość Richard Melberg
Richard Melberg to OSZUST!!!! Nie sprzedawajcie mu sukni!!!! Niby kupuje przez PayPal ale pieniądze nigdy sie nie pojawią na koncie!! Uwaga na kupców z Nigerii i innych dalekich krajów!!!! OSZUSCI!!