Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nissq

wieeeelkie krwawienie

Polecane posty

Gość nissq

Witam! Z powodu okropnych efektow ubocznych odstawilam tableki antykoncepcyjne o 2 za wczesnie. Po 4 dniach dostalam krwawienia. Bylo tak silne , ze co 15 min musze latac zmieniac podpaske. Kiedy robie siusiu to wyglada jak sama krew. Krwawienie ustalo dzis ( po 3 dniach) brzuszek mam wzdety. Dodam , ze od miesiaca mam problemy z bolem jajnikow ale lekarz powiedzial ze wszystko jest ok. 8 tyg temu kochalam sie z chlopakiem w dni plodne bez zabezpieczenia ale byl to stosunek przerywany nawet trwal z 20 sek. Test wyszedl negatywnie. A brzuszek rosnie.

Gość nissq
czy ktos jest w stanie mi pomoc?!!?!!

Gość nissq
czy ktos jest w stanie mi pomoc?!!?!!

Gość nissq
nie stac mnie na chodzenie po ginekologach. Ostatnio 140 zl zaplacilam -,- ale boje , sie czy to nie ciaza. Czy ciaze poza macicna wykryje test ciazowy? I czy mozliwe ze w 8 tygodniu mam wiekszy brzuch? Moze to przez tabletki?

Gość fdsfsdfsd
się uspokój kobieto, raczej w ciąży nie jesteś... to mogą być skutki odstawienia

Gość fxfxdx
od kiedy rośnie brzuch po odstawieniu tabsów??? takie głupoty to tylko tu można przeczytać

Gość fxfxdx
zrób betę masz 100 procentową wtedy pewność

Mało kogo stać na ciągłe prywatne wizyty u jakiegokolwiek lekarza. Jednak skoro coś Ci dolega to prędzej czy później może być gorsze w skutkach. A objawy mogą narastać. Nie straszę Cię, żebyś nie wpadła za moment w panikę, ale sama po sobie wiem, że nie ma co lekceważyć pewnych objawów. Nie sądzę, że gdybyś była w ciąży to byłoby widać aż tak w 8 tygodniu. Ja np. podczas okresu tak "puchnę" że też to wygląda jakbym się zaokrągliła.

Gość nissq
niepokoi mnie to wszystko .. Te krwawienie mocne. Jakie jest prawdopodobienstwo Ciazzzy po stosunku przerywanym w dni plodne? Ginekolog radzi mi zrobic badania chirurgiczne.

Gość nissq
ktos mi pomoze?

Gość Glue Stick
podczas brania tabletek nie ma dni płodnych i niepłodnych! a to, że zakończyłaś branie tabletek 2 dni wcześniej niż powinnaś to organizm nawet tego nie odczuł! tym bardziej, a to, że miałaś krwawienie po 4 dniach od odstawienia, które zakończyło się po 3 dniach to co w tym dziwnego??:O normalne, a krwawienie raz może być obfitsze, raz skąpsze, różnie. I wzdęty brzuch podczas krwawienia to zazwyczaj norma również, nie martw sie

Gość nissq
dziekuje.. Brzuszek robi sie juz mniejszy , kres minal. Mam jeszcze pytanie. Bo stosunek przerywany odbyl sie jeszcze przed braniem tabletek. Jakie jest sprawdopodobienstwo zajscia w ciaze przez taka ,,probe'' wejscia?