Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje_sie_

Strach o petting i pieszczoty

Polecane posty

Gość boje_sie_

A więc , w 8 dniu cyklu chłopak zrobił mi szybką i krótką palcówkę, przed nią nie dotykał swojego penisa, a przed przyjściem do mnie mył ręce wodą , mam straszne schizy, że na klamkach , ścianach w klatce , obręczach itp mógł być śluz/sperma , wiem, że to idiotyczne myśli, ale w strachu już tak mam. Im bliżej okresu planowanego tym bardziej się boję, myślę, że mój już się reguluje bo w kwietniu miałam 11 , w maju 13 , w czerwcu 13 więc może teraz też mniej więcej w te dni dostane, strasznie się stresuję mam uczucie pełności w brzuchu i ciężkości. To przez stres? Nie wiem co mam o tym myśleć, jeszcze chyba w dni płodne byłam u niego i pocierał mnie palcami przez spodnie ( mówił ze przed moim przyjściem mył zęby więc przy tym też ręce) a w domu raczej nie ma spermy na meblach ... Potem leżałam, on na mnie i nie było tak, że krocze o krocze się ocierało, tylko miał nogę między moimi nogami, ale boję się że mógł mieć przekrzywionego penisa w majtkach, tak żeby był na miejscu mojego krocza i miał majtki trochę mokre , zawsze ma jak się całujemy trochę, ale dresów chyba nie miał. Proszę napiszcie co o tym sądzicie i nie wyśmiewajcie się ze mnie bo ja naprawdę mam schizy w ostatnie dni przed tym planowanym okresem :/

Gość boje_sie_
jezu , ogarnij , o szeleszczące spodnie chodziło mi o to że nie wiedziałam jak się ten materiał nazywał ;x wiedziałam tylko że to są dresy ...

Gość boje_sie_
Wiem ... Ale to nie takie proste ? To nie jest po to żebym wiedziała że mam zerwać tylko żeby mnie uspokoić jeśli trzeba ;c

Gość Miszcz kamóflarzu
Perwersja Weź już dostań tego okresu i zerwij z nim. Aj law ju :D:D:D:D

:D To dobrze. :D Bo w nawiązaniu do pewnych wątków z tematu "czy połykacie spermę?" przygotowałam cennik. :classic_cool:

Gość Miszcz kamóflarzu
Znaczy rozkręcamy rodzinny byznes ? :classic_cool: To ja przygotuję swój cennik :P

Gość widzisz a nie grzmisz ...
niewierze

W oparciu o tak dokładnie przekazaną historię stwierdzam, że jestes w ciąży. To ten przypadek jeden na 3 miliony. Kiedy zachodzi się przez tzw. akt histerii i magnetyczne przyciąganie plemników pasozytujących na klamkach.

Nie z czasownikami pisze się oddzielnie. 😴 W takim razie będziesz musiał mi zwiększyć kieszonkowe. :classic_cool:

Gość :))))))
matko dziewczyno nie wmawiaj sobie takich głupot. ciąża ? w ciaze nie zachodzi się od tak

Gość :))))))
ile ty masz lat że wierzysz w takie głupstwa?

Gość Miszcz kamóflarzu
oczywiście skarbie, noł problem :D. jako znakomity lekarz dzisiaj przyjmuję do,....lewej kieszeni :classic_cool:

Obleję Ci spodnie sokiem z czarnej porzeczki, a następnie opróżnię kieszenie przed wrzuceniem ich do pralki. :classic_cool:

Gość Miszcz kamóflarzu
Mam kitel kochanie, kitel. i nic pod spodem :classic_cool: Wpadniesz na badania kątrolne ? :P

Gość Miszcz kamóflarzu
No właśnie, a mammograf mam wolny w tej chwili :D

Gość boje_sie_
Jest 14, a ja nadal okresu nie dostałam :/ Myślałam że mi się reguluje bo kwiecień 11 , maj 13 , czerwiec 13. I przez to się boję :/ Wcześniej gorsze przypadki były ( np początek czerwca było 5 palcówek ) i dostałam okresu, a teraz ... Nie wiem co myśleć , o tej palcówce i co przyszłam do niego :/ Załamuje się :(