Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dkdkdkdkdkdkdkdkd

Czy komuś nie wychodził test pozytywnie a był w ciąży?

Polecane posty

Gość dkdkdkdkdkdkdkdkd

Jak w temacie, czy komuś się tak zdarzyło że okres się spóźniał, testy wychodziły negatywne, a jednak okazało się że było się w ciąży? Albo, że test wyszedł dopiero sporo po terminie miesiaczki? Staramy się o kolejne dziecko i do tej pory były regularne cykle i nie wiem teraz czy cos się dzieje niedobrego, czy może jednak się udało ale test jeszcze nie wykrywa, nie wiem? Może moje pytanie brzmi infantylnie ale chciałam tylko się zorientować czy może jednak któreś się tak zdarzylo? Dziekuję od razu za odpowiedzi :)

Gość nikanikk
Ile masz spóźnienia?

ja.2 miesiace bez miesiaczki,testy negatywne,beta tez.a corka ma teraz roczek.ale ja bralam anty przed zajsciem i chyba mi sie wszystko poprzestawialo.( nawet terminy mialam dwa-jeden na 18czerwca a drugi na 4lipca)

Gość dkdkdkdkdkdkdkdkd
ok. 3 dni, zazwyczaj do 9/10 każdego miesiąca dostawałam okres, wiem że to niewiele.

Gość jfscjklb
mi wyszedł dopiero tydzień po terminie

Gość dkdkdkdkdkdkdkdkd
Może ktoś jeszcze się wypowie, chodzi mi o Wasze doświadczenia w w/w temacie.

Gość a czemu nie pójdziesz na
badanie beta hcg bo nie rozumiem jaki jest sens robic test zamiast isc na badanie krwi ?:O

Gość iujuiyuiy
trzy tyg po terminie i to tez nie poprzez test sie dowiedzialam (zrobilam ich kilka w tym czasie w kilkudniowych odstepach i wszystkie negatywne, nawet na mammografie mnie lekarz wyslal - okropny bol piersi -a nawet beta hcg dwa tyg po terminie nie wskakzywala na ciaze) zrobilam bete trzy tyg po terminie i wtedy sie dowiedzialam o ciazy (5-6 tydz)

Gość dkdkdkdkdkdkdkdkd
Poczekam do końca tygodnia i wtedy się wybiorę, chciałam tylko wiedziec jak to bywało u innych, ot tak dla porównania.

Gość Lilou_28
Mnie wyszedł pozytywny 3 dni przed miesiączką. Powtórzyłam test w dniu spodziewanej @ i ...wyszedł negatywny:) Ostatecznie w ciąży byłam.