Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maleńkaax33

Pomocy !!!!

Polecane posty

Gość Maleńkaax33

Witam, Brałam tabletki antykoncepcyjne przez około 3 miesiące, przestałam w połowie opakowania i od samego początku kochałam się z chłopakiem bez żadnego zabezpieczenia ( około miesiąca ) . Robiłam test ciążowy 3 dni przed spodziewaną miesiączką wyszło ze nie jestem w ciąży , okres spóźnia mi się dzień , czy możliwe ze jestem w ciąży ? Kiedy i jak mam to sprawdzić . Proszę o pomoc

Jeden dzień to nie spóźnienie. Po odstawieniu tabletek miesiączka może być nieregularna.

Gość tasiemkowo
Skoro test wyszedl ci pozytywnie to nie wiem po co sie pytasz czy jestes w ciazy. Jak chcesz to dla pewnosci zrob sobie beta hcg

Gość :))))))
z tego co slyszalam to po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych jest wieksze ryzyko na zajscie w ciąze, ja bym na twoim miejscu poszla do ginekologa

Gość widzisz a nie grzmisz ...
ty jesteś jakaś nietego chyba.... 3 m-ce bierze tabletki, potem w polowie odstawia, pieprzy sie do konca i dzien po terminie okresu sie obudzila, i pyta ' czy aby nie jestem w ciazy '

Gość Maleńkaax33
Myślę żeby iść do ginekologa w poniedziałek jeżeli nie dostane okresu... Chciałabym być w ciąży , nie chciałam iść dzisiaj do ginekologa ponieważ możliwe jest to że nic by jeszcze nie wykrył...

Gość Maleńkaax33
"widzisz a nie grzmisz ... ' Nikt Cię nie prosił o wypowiedź , chciałabym wiedzieć jaka jest szansa bo chce dziecko ...

Teoretycznie 25%, ale według mnie nie jesteś w ciąży tylko organizm nie wrócił jeszcze do normy po odstawieniu tabletek.

Gość Maleńkaax33
kurcze... Mam nadzieje iż jednak jestem w ciąży , bardzo bym tego chciała...

Gość brams
S.O.S

Gość bialamasajka
Jeśli starasz się o dziecko to określaj sobie dni płodne i wtedy współżyj. Będzie wtedy większa szansa na zapłodnienie. Pomocne mogą być testy albo mikroskop owulacyjny.