Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dominika3428

Seks rodziców.

Polecane posty

Gość dominika3428

Dzisiaj w nocy jakoś o 1 usłyszałam jak antresola w pokoju mojej mamy dziwnie skrzypi, otworzyłam więc drzwi od mojego pokoju i usłyszałam jak moja mama "jęczy". Byłam roztrzęsiona, dlatego szybko po cichu weszłam do mojego pokoju, niezamykając drzwi. Po chwili usłyszałam dziwny dźwięk, taki, kiedy się kogoś "ujeżdża". Wtedy pomyślałam, że zaraz zwymiotuję... Czy wy też słyszeliście albo widzieliście jak rodzice to robią? Myślicie, żeby powiedzieć o tym mojej mamie?

Gość wypowiadam się .....
a Ty myślisz że rodzice to seksu nie uprawiają ...normalna sprawa a na drugi raz nie podsłuchuj i już :D

Gość doświadczony przez życie
jak chcesz, by gdy ty będziesz się bzykać lada moment ze swoim chłopakiem rodzice patrzyli na to spokojnie, to teraz daj im się wyszaleć

Gość do dominika
"Myślicie, żeby powiedzieć o tym mojej mamie?" Tak. Myślę że powinnaś z nimi o tym porozmawiać. Są dorosłymi ludźmi więc powinni się prowadzić moralnie, a nie świntuszyć po kątach. Seks to nabardziej brudny i zwierzęcy odruch. Powinni się wstydzić!

Gość riordan
dominika3428 skad jestes?

Gość dominika3428
z Wrocławia

Gość riordan
dominika3428 a ile masz lat? ja 26 . milo mi. rozumiem ze wolna czy zajeta?

Gość Marta**35<<
Wiesz, rozumiem że dziwnie się poczułaś (zwłaszcza, jeśli jesteś bardzo młoda tzn studentka lub młodsza). ja usłyszałam rodziców mając kilkanaście lat, byłam dziewicą (do wieku 20 lat) ale seks mnie fascynował, naturalnie. Wtedy uważalam, że rodzice którzy wtedy byli w wieku pomiędzy 40-50, nie powinni już sie seksem za bardzo interesować bo są już trochę starzy :-p haha byłam w wielkim błędzie. mam 35 lat i mój apetyt na seks, świadomośc i akceptacja własnego ciała i jego potrzeb seksulanych, wzrasta z roku na rok (zaczęło się to jak miałam 27-28 lat, to prawda że około 30-stki kobiety szaleją na "tym" punkcie). zatem to całkowicie normalne, że oni uprawiają satysfakcjonujący seks, a to że Ciebie to krępuje, to też dość naturalne. ale nie rozmawiaj z nimi o tym. po co? to jest zwyczajna, ale jednak osobista sprawa. chciałąbyś, żeby mama kiedys powiedziała Tobie, że słyszała Ciebie z chłopakiem i że następnym razem moglibyście być ciszej ? :) chyba nie ...