Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anonim1234

Nie wiem co zrobic! jak sie zachowac.

Polecane posty

Gość Anonim1234

Witam Wszystich. Postaram się opisać mój problem w skrócie. A więdz tak, mam 21 lat ona ma 29 lat 8 lat różnicy. Poznałem ją około 9-10 miesięcy temu w pracy... Odrazu coś do siebie poczuliśmy lecz na początku niewinna rozmowa o pracy itp. Po upływie 2-4 miesiecy wymieniliśmy się telefonami i zaczeliśmy pisać,spotykać się. Dowiedziałem się że ma chłopaka z którym ma dziecko i nie chce już z nim żyć,mieszkać i łączy ją tylko dziecko z nim. Przeszło 6 miesiąc nasze uczucie rosło... codziennie się spotykaliśmy po pracy aż pewnego dnia powiedziała mi że chciała by mieć ze mną dziecko i na pewno to pomoże też przy rozstaniu z jej chłopakiem. Około 7 tygodni temu pokazała mi test ciążowy (był pozytywny) Cieszyliśmy się z tego powodu razem... Około 2 tygodnie temu kiedy powiedzała swojemu Chłopakowi że ma innego i ma z nim dziecko chłopak się spakował i wyporowadził... Miała się wyprowadzić z ich mieszkania na swoje z tym że , do następnego miesiąca musiała tam zostać. W tym czasie pisali ze sobą sms obgadywali spotkania jego z dzieckiem. Lecz on ja zastarszył można powiedzieć pisał jej że sobie nie poradzimy, że ja jestem młody, nie dojrzały do roli ojca, zabirze jej dziecko itp. 4 dni temu powiedziała mi że chłopak były się do niej wprowadza... i tam będzie lepiej... Teraz siedzę sam w domu i myślę czego ona tak się bała ze nie chciała spróbować ze mną... Ale dalej pisze mi że mnie kocha, tęski , myśli i zawsze będzie miała mnie w Sercu. Wiedz nie wiem czy mam o nią walczyć dalej czy dać spokój i czekać na moje dziecko które mi urodzi. po prostu nie wiem jak się zachować.

Gość Za gubiona.
Nie rozumiem ,za dóżo inf jak na raz a nie chce mi się drugi raz czytać,ale walcz o nią!

Gość Za gubiona.
Ona chciała się zemścić na nim Ty głupolu,śpiąc z Tobą(dziecko)sama tak powiedziała że jak...

Gość Petuniaaa5
no chyba oszalałeś ! daj sobie spokój daje słowo, ze tak będzie zawsze ty,on,on i ty i tak w kółko .. zresztą teraz ma dwóch sponsorów :/

hej no nie zaciekawie,ale powiem ci jedno jesli jestes pewien uczuc tej kobiety,to walcz udowodnij jej i swojemu dziecku ktore przyjdzie na swiat ze potrafisz o nich zadbac.nie badz mieczakiem nie wycofuj sie to itak juz za daleko zaszlo ,bo bedziesz mial z nia dziecko.nie poddawaj sie,.

Gość Anonim1234
Ona nigdy mnie nie prosiła o żadne pieniądze itp wiedz sponsora we mnie nie miałą.Też tak myślę żeby pokazać jej że dam rade To wszystko ogarnać i jakoś to będzie. Bardzo mi na niej zależy... I kocham ją cał czas, nie moge przestać o niej myśleć.... ahhhh

Gość Anonim1234
nie przeszkadza mi że będą mieli kontakt przez dziecko... tylko jak się roztali... To wymyślał ze musi jechać z nią i dzieckiem na zakupy, do znajomych itp wiedz codziennie ona gdzieś z nim jezdziła...

skoro jest tak jak piszesz to do dziela,glowa do gory i do przodu ona pewnie mysli ze jestes taki mlody i ze nie podolasz,ale wlasnie o to chodzi zebys jej to udowodnil ,bo przeciez poradzisz sobie prawda?

Gość Anonim1234
A i ostatnio po naszym rozstaniu poszliśmy na spracer skonczyło się to namiętnym sexem i dała do zrozumienia ze chciał by to jeszcze powtórzyć.

to juz jest najmniej wazne,nie moze byc tak ze on bedzie mieszkac z tamtym a z toba bedzie sie bzykac ,przemysl to jeszcze raz i podejmij decyzje.czego tak naprawde chceszi czy podolasz.jesli tak to biez sie do roboty ,byc moze ona czeka az ja zaskoczysz wlasnie czyms innym niz seks.badz dojrzly w swoich poczynaniach. =)

Gość Anonim1234
Czyli co mam Zrobić ? Jeżeli znów się spotkamy będzie chciała się kochać to mam odmówić? Wiem że jej chłopak nie działa na nią w tych sprawach ona nie ma na niego ochoty żadnej... A właśnie jutro idzie do szpitala się położyć na pare dni bo lekarz jej kazał. Mam do niej jechać ? być tam przy niej czy jak ?