Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zygac sie chce Katarzyna W

Ocencie siebie najpierw jakim ludzmi jestescie

Polecane posty

Kazde zlo Was fascynuje i cieszy, a oceniacie innych.Ja uznaje ta kobiete za chora psychicznie.Oceni ja sa Bog.Sracie sie teraz bo ja aresztowali, co za swiat i ludzie, moze postapila zle, ale nikt nie wie dlaczego tak postapila, nikt nie zna jej rodziny i jego.Ocencie siebie i wasze perfidne zachowanie.Jeden rzucil kamieniem to i wszyscy.Srac sie chce jak czytam te wszystkie opinie, lacznie ze wszystkimi Babciami.

Gość weź sie lecz kobieto glupia
tak, niech kazdy zabije swoje dziecko, huj komu do tego.

Nagle wszystkie babcie dobre i kochane, a tej zmarlej dziewczynki zle.Jak mozna tak oceniac innych ludzi?Nikt z oceniajacych tutaj nikogo z tej rodziny nie zna ale zaklada z gory jak bylo i jest.To wlasnie jest nasz Swiat, my okrutni ludzie, my go psujemy, z dnia na dzien coraz bardziej.

Gość RZygać, nie żygać
mogę oceniać, bo błędów ortograficznych nie robię, gdy mam wątpliwości, sprawdzam - to proste:).

Tak jestem chora jak czytam i slysze w tv te wszystkie opinie, jak mozna ocenic kogos nie znajac tej osoby, nikomu zabijac nie wolno, jej strach przed tym co zrobila mowi za nia, na odleglosc widac ze miala i ma problemy psychologiczne, nikt nie wie jakie i dlaczego, ja jej nie bronie, potepiam tylko tych ktorzy siebie ocenic nie potrafia a innych potepiaja, bo nigdy nic zlego nie zrobili, bo nigdy nie zabili.

Tak RZYGAC! Jaka roznica, wazne, ze zrozumialas co pisalam.A z tym ZYGAC i RZYGAC zawsze mialam problem nawet do dzis.Moglam sprawdzic w slowniku.

Gość trollo
Zygac sie chce Katarzyna W odpuść sobie, tu są same święte chrześcijanki miłujące bliźniego swego i żyjące w zgodzie z wszystkimi innymi przykazaniami i naukami Jezusa. Zakrzyczą Cię, ja już sobie dawno odpuściłem. To ta sama tłuszcza, która w średniowieczu tłumnie udawała się na publiczne egezekucje i opluwała skazańców. Naprawdę szkoda czasu i nerwów

Powinny tez wystapic wszystkie "Mamuski" po aborcji ktore tak potepiaja ta kobiete, bo lepiej zabic niz sie urodzi.Przeciez to nie czlowiek...to tylko komorka...:D A robicie wielki teatr bo jednej mniej na swiecie??Miliony takich dzieci jak ta Madzia laduje na smietniku, po aborcjach ale to wam nie przeszkadza.Takiej matce wolno, bo to komorka zyjaca tylko 4 miesiace:D Rzygam waszymi opiniami.

Codziennie o zmroku czaję się w krzakach udając kleszcza :classic_cool:

Gość Ignarashi
Nie odróżniasz komórki czy tam innego gównianego płodu od urodzonego bachora? :D W dupie mam to dziecko, niech sobie nie żyje. Waśniewska ma po prostu siedzieć za to, że okłamała cały kraj.

Trollo ja nigdy nie chcialam i nie bede jak wszyscy, mi tacy ludzie jak wszyscy nie sa potrzebni do niczego.Obrzydzaja mnie ludzie bo niszcza swiat a jest taki piekny, sami na wlasne zyczenie go psuja bo to lubia, fascynacja ze zla na swiecie jest o wiele wieksza od dobra ktore jeszcze jest.Ja do Kosciola nie chodze, przykazania zna, stosuje te ktore ja uwazam za sluszne a nie ktos, mam rozum i potrafie rozroznic co dobre a co zle, ja wierze w istnienie stworcy, jakkolwiek sie nazwy, wierze, ze taki ktos istnieje, nie tylko mysle ale tez czuje, czuje fizycznie i psychicznie, ktos mnie tym obdarzyl, ja za to dziekuje.

Gość trollo
gdyby zamykać tych co okłamali cały kraj, to wszyscy poiltycy by siedzieli z Ryżym na czele :-) a ona okłamała parę osób, a że tv zrobiła z tego szopkę to się nabrały tłumy, które nie mają własnego życia i żyją bredniami z tv

Gość rrt4t
zgadzam się z założycielką tematu, nagle wszystkie świętojebliwe matki polki się znalazły. poza tym ludzi fascynuje zło i cudze nieszczęście, a jak widzę tych ludzi co sobie urządzają pielgzymki na grób madzi w poszukiwaniu taniej sensacji to mi się chce rzygać. pomodlcie się lepiej w swoim własnym domu albo Kosciele za to biedne dziecko, ale nie. oni jak te sępy lecą w miejsce które było niejako świadkiem tego nieszczęścia. większość Polaków to średniowiecza dzicz. Potępiam Waśniewską, sąd ją osądzi. Mojego szacunku nie ma ale ja nie będę się bawiła w kamieniowanie, Bóg ją osądzi lepiej ode mnie. Z drugiej strony takie sytuacje rodzi patologia. Potępiam Waśniewską a zarazem jej współczuje bo miała trudne życie... ojciec alkoholik, matka pewnie o dzieci nie dbała (choc tego nie wiem), bieda w domu, a do tego wszystkiego teściowa despotka. Ja mam kochajacych rodzicow i mimo ze jestem dorosła to nadal mi co miesiac kase na konto wysyłaja, mimo ze zarabiam i mieszkam z mezem osobno. Męża mam dobrego a teściowa cicho siedzi i się do niczego nie wtrąca. W takich sytuacjach doceniam to co mam i dziękuję za to Bogu.

Gość rrt4t
a najlepsze jest to że ci wszyscy co chcą ją kamieniować i wieszać, w niedziele poleca pewnie do Koscioła rączki składać. hipokryci!!! czy nie widzicie ze nie jestescie lepsi od niej?

Gość rrt4t
pilegrzymki oczywiscie RZ, klawiatura mi nawala. poprawiam blad bo zaraz jakas "zyczliwa" sie przyczepi :)

Nie odozniam komorki od "bachora" dla mnie nie ma roznicy zadnej.Dla innych jest, bo jeszcze sie nie urodzilo to matka zabic moze:D Prawda jest fakt, "NIE WIDZISZ NIE WIERZYSZ" nawet w przypadku tej Madzi, widzieli zdjecie to oczerniaja matke, ja widzialam tysiace dzieci w workach na smieci:D Te wszystkie komorki z raczkami i nozkami, na smietniku.Jaka roznica jest miedzy taka kobieta jaka jest ta K.W a ta ktora rozerwala wlasne komorki na strzepy??Dlaczego siedziec ma ta K.W a te inne nie?

Gość dziewczyna7282922
zgadzam sie z zalozycielka

Gość dzieckotonieczłowiek
taki byl powszechny pogląd jeszcze 200-300 lat temu. niektorzy oczywiscie kochali, nianczyli i dbali, a inni uwazali ze dopoki chłopak nie wyhoduje wąsa to nie jest "człowiekiem", a tylko "człowiek" może czuć ból, mieć jakieś emocje, czuć - dziewczynki często nigdy nie awansowały nie wierzycie? za 100-200 lat nikt nie uwierzy, że rżnięcie ciałek płodów na kawałki uważano za nic złego - bo przecież TO nie czuje bólu ani strachu skoro aborcja to nic złego, to rownie dobrze ja mogę wyjść z bronią na ulicę i zacząć strzelać do ludzi a potem tłumaczyć, że nie chciało mi się jej wcześniej opróżnić z ostrej amunicji W porządku by to było???????? W porządku jest że dziecko ma płacić ŻYCIEM za to, że mamusi i tatusia nie było stać na kondom za 2zł?

Gość dsfdsfsdfsdff
Haha, ja bym zabijał dzieci jak by mi za to płacili i nie groziło mi więzienie.;d

Mam wspanialego synka, od poczatku dla mnie byl czlowiekiem, nigdy nie traktowalam go jako "komorki".Dalam mu imie od poczatku.Ale nie o tym mowa. Rzygam opiniami dlatego, bo nikt tej kobiet nie znal i nie wie co sie stalo i dlaczego.Ta ktora zabila i w lozku trzymala dziecko to dla mnie dziwne...ta druga chciala zeby swiat wiedzial o nieszczesciu...skoro chciala zeby cala Polska wiedziala o Madzi to nie byla az tak obojetna, najpierw szukanie a potem kocyk... Gdyby sie chciala pozbyc to by tak zrobila a ona swoim zachowaniem pokazala, ze chce zeby odnaleziono to dziecko.Dlatego ja Rzygam opiniami bo nikt tu piszacy jej nie znal.Ciekawe co by zrobily te wszystkie mamy tu piszace gdyby kiedys jej dziecko tak sie zachowalo...pewnie tez by rzucala kamieniami:D

rzucaly kamieniami mialo byc... A z tym sredniowieczem to chlopak poki wasa nie mial nie byl mezczyzna a nie jak ktos napisal czlowiekiem.Byl dzieckiem, zeby byc mezczyzna musial zaczac rosnac was.

Zegnam wszystkich dobrych ludzi, tych bez zla i z jega fascynacja.Wystarczy tylko spojrzec obok siebie...i na siebie.:)

Gość dzieckotonieczłowiek
Średniowiecze to V-XV wiek. nie pisalam o sredniowieczu a o renesansie. wbrew powszechnej opinii to nie sredniowiecze bylo okresem ciemnoty i kretynizmu, od XVI do XVIII wieku ludzie robili gorsze rzeczy

widze ze jestes pro - life. wiec badz w stosunku takze tego dziecka, kazda matka ktora zabila swoje dziecko jest dla mnie smieciem i koniec. nie obchodza mnie jej problemy psychiczne, obchodzi mnie tylko ze zabila i zyje sobie szczesliwie dalej. gdybysmy liczyli tylko na to ze bog kiedys pokara to ten swiat bylby bardzo zly. pozbawilibyscmy ludzi hamulcow do konca. takze do ciupy z nia. na swiecie nie potrzebujemy takich degeneratow.

Az sie jeszcze odezwe...tu chodzi wlasnie o jej zdrowie psychiczne, jak pisalam ta ktora zabila i schowala w wersalce ukrywala przez dlugi czas, ta druga chciala zeby swiat sie dowiedzial, bala sie ale jednoczesnie chciala zeby ktos znalazl dziecko.Nie chodzi mi o kare i wiezienie a o ludzi i ich potepienie.Zgadzam sie z kara dla niej, ale wtedy tez dla kazdej innej matki ktora zle czyni dla swego dziecko.Te ktore poddaja sie aborcji tez powinna spotkac ta sama kara, te ktore pija a dzieci same sie wychowuja i cierpia, te ktorych dzieci placza w domach dziecka...moge wymieniac bez konca.Zlo dla dziecka to zlo.Pomijacie fakty bo wszyscy potepiaja K.W. Morderca tak sie nie zachowuje, ona chciala zeby znalezli cialo jej corki.Nie mi jest ja oceniac.Moge szczerze ocenic matki ktore daja sie wyskrobac dla wygody bo wtedy to nie dziecko....ta Madzia tez kiedys byla w brzuchu.

to ze matki ktore wyskrobuja dzieci sa niekarane to tylko wina prawa jakie mamy, moim zdaniem aborcja, to najgorsze przestepstwo na swiatowa skale wspolczesnosci a do tego akceptowalne.

I jeszcze cos, tez kiedys dla wygody i ze starchu usunelam dziecko.Wiem co zrobilam i nikt poza mna nie bedzie wiedzial dlaczego doklanie i co mnie sklonilo do tego zla.A wy potepiajcie dalej.Zegnam.

Sama wystarczajaco ukaralam siebie na cale zycie.