Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam takie pytanko

PREPARAT ,,ODCHUDZANIE" - stosował ktoś?

Polecane posty

Osobiście stosowałam dużo preparatów na odchudzanie, i wyrobiłam sobie zdanie ze same te preparaty nie pomagają potrzebna jest jeszcze odpowiednia dieta i ćwiczenia.

Gość prawojungli
Ciężko znaleźć skład tego czegoś ale nie wygląda to zachęcająco. Kofeina - to akurat niepotrzebne. Chrom - ok można kupić sam organiczny, dobrać do siebie dawkowanie i zmniejsza się apetyt. Zielone herbaty - można pić osobno. Na moje to liczy się określona dieta + mniejszy lub większy wysiłek nastawiony na ruch albo jakieś partie ciała. A suplement diety żeby dobrać to zależy od diety :) Jak ktoś ma więcej ruchu to witaminy po prostu lepiej wcinać, moim zdaniem szkoda kasy na takie coś.

Gość Mam takie pytanko
Kurcze nie jem dużo, ale ostatnio tyję strasznie. Zawsze trzymałam wagę 55-60kg, a teraz mam 15 więcej. Nie wyglądam strasznie grubo, za wyjątkiem brzucha. Jak coś zjem to brzuch mam jakbym była w ciąży :-( Może za dużo kawy piję? 7-8 dziennie z dwóch czubatych łyżeczek :-)

Gość Mam takie pytanko
To jest ten ból- bez kawy nie jestem w stanie funkcjonować, robię się senna . Rano pierwsze co jak otwieram oczy to kawa i papieros .