Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Snera

Wyksztalcenie faceta - jakie powinien wg was miec?

Polecane posty

Gość Snera

Dla mnie odpadaja faceci z wyksztalceniem zawodowym i mgr wszystkich psuedokierunkow (humanistyczne, artystyczne)

Gość Czarna Maryja
a ja mam gdzieś wykształcenie o ile facet jest inteligentny, oczytany i jest wstanie na siebie zarobić 🖐️

Gość o0uk
Snera no tak po technicznych to lepiej zarabiają. jak zwykle chodzi o kase materialistki bez aspiracji

Gość może mieć podstawowe byle
umiał robić pieniądze wystarczył mu seks raz na trzy miesiące sprzątał, prał, gotował, prasował ;)

Gość bhjnbjbnjnn
techniczne

Żeby miał chociaż studia, nawet ze stopniem zawodowym. Ale chciałabym, żeby jakieś skończył.

ja mam chłopa po gimnazjum, nie skonczył szkoły średniej bo miał wyjechac, ale nie wyjechał, a nie opłacało mu się później robić :) moim zdaniem wykształcenie nie świadczy o poziomie inteligencji :) bo znam chłopaków , co studiują róźne kierunki, niektórzy już skończyli , ale jakby korki wyskoczyły czy cos innego by mieli zrobić w domu to by nie wiedzieli od czego zacząć. I jakoś pracy znaleźć nie mogą, a jak mają to za najniższą krajową. śmiechu warte :))

Na początku naszego związku mi to trochę przeszkadzało, aczkolwiek on mi od samego początku mówił, że on już wie co chce robić, że mu szkoła do tego nie jest potrzebna :) Uważam, że jak facet ma swoje zdanie, cele które chce w życiu osiągnąc itp, to studia, czy inne szkoły są mu zbędne :))

Gość amkag
tez mam chlopaka z podstawowym wyksztalceniem i co? Ugotuje posprzata dzieckiem tez sie umie zajac.

Gość amkag
pracuje oczywiscie

Gość amkag
Pracuje w wedlu na produkcji i ma drugi etat w tesco, ja pracuje w biurze. Jestem księgową

No i widzisz... Nie można oceniać ludzi patrząc na wykształcenie. Oczywiście są wyjątki (jak wszędzie) , bo znam też takich co skończyli liceum i piszą muj,twuj itp...

Gość amkag
spadaj podszywie

Gość przerwa klawisza
No aby je miał. Lubię mądrych, oczytanych ludzi, z którymi można porozmawiac na rózne tematy, którzy umieją dyskutowac. Potrafią zrozumiec zdanie innych. Do tego trzeba książek, nauki. Facet musi lubiec dobrą literaurę, musi uwilebiac czytac ksiazki, ebooki, byc na czasie z wiadomosciami, historią.. nie tlyko piwo, vódka, kumple, i gadanie i nic wiecej.

ja też lubię mądrych ludzi i oczytanych. Ale według mnie, do tego nie potrzeba książek, historii, ebooków. Sama się tym nie interesuję, więc osoba z którą jestem/będę nie musi takiej wiedzy posiadać. Pewnie, że te podstawowe daty z historii powinno się znać itp. ale bez przesady :)

Gość Meleńka 8888
Jak można Mężczyznę oceniać pod względem wykształcenia ... to nigdy nie byl moj priorytet. Widać ze dla Ciebie nie liczy się milosc tylko zawartosc portfela....

Gość fh
są ludzie którzy nie mają szkól ,a.... tu kilka z nich - Carl Lindner (potentat przemysłu spożywczego, którego majątek jest szacowany na 1,7 mld dolarów), - słynny bokser George Foreman (zakończył edukację mając 15 lat), - juror amerykańskiego Idola Simon Cowell (w wieku 16 lat uciekł z liceum, a obecnie jest producentem muzycznym i telewizyjnym), - współtwórca Netscapea Jim Clark, którego majątek obliczono na 900 mln dolarów.

Gość Meleńka 8888
mała_czarna_wredna - o tej debilce co temat założyła :P

Gość kggjj
hahahha ale głupia idiotka z Ciebie a mój facet studiuje i potrafi wiele rzeczy w domu zrobic...przynjamniej nie jest głąbem "jak chceta to se weśta"

Gość kggjj
Na studia nie pojsc z wyboru to jeszcze rozumiem ale do liceum... Twoj facet naprawde musi być debilem...a mozę powinien pojsc do szkoły specjalnej...JA znam osoby ktore ledwo co skonczyly liceum czy technikum i ich poziom naprawde jest niski...

Gość kggjj
Masz faceta niedorajde bo w domu tylko siedzi? Phi pewnie jesczze pije:D

Nie po prostu od początku wiedział co będzie robić w życiu i to teraz robi :) Nie obrażaj go, bo go nawet nie znasz :) A co Twój studiuje i co mu po tym ? Będzie siedział w domu, bo pracy nie będzie miał hahhah rzeczywiście DOBRE ;]