Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Snera

Wyksztalcenie faceta - jakie powinien wg was miec?

Polecane posty

słucham ? hahahaha Nie po prostu od początku wiedział co będzie robić w życiu i to teraz robi :) Nie obrażaj go, bo go nawet nie znasz :) A co Twój studiuje i co mu po tym ? Będzie siedział w domu, bo pracy nie będzie miał hahhah rzeczywiście DOBRE ;] Napisałam, że niepotrzebne mu zjebane studia , żeby mieć prace itp :)

Gość do mala czarna wredna
Wogóle nie zrozumiałas wpisu "przerwy klawiszowej " :) Jak mozna byc oczytanym , nie czytając ksiązek ?! Historia to nie tylko daty.. 'Nie lubie czytac książek '- mówi samo za siebie.. Lubisz "oczytanych i wykształconych " ? Sorry chyba oczytanych w brukowych pisemkach o ile wogóle, a wykształconych na podwórku :P

Gość kggjj
Głupie masz myslenie jakby po studiach nie było pracy to nikt by nie kontunuwoał nauki na uczelniach wyższych. Nie martw sie o niego akurat ma przyszłosciowy kierunek;)

Gość kggjj
Wybacz ale on sam potrafi zreperowac niektóre usterki w samochodzie mozę mu to długo schodzi ale w koncu mu sie udaje. Jezeli właczanie żelazka to dla Ciebie kryterium oceny umiejetnosci mężczyzny to Ci współczuje;)

Wogóle nie zrozumiałas wpisu "przerwy klawiszowej " Jak mozna byc oczytanym , nie czytając ksiązek ?! Historia to nie tylko daty.. 'Nie lubie czytac książek '- mówi samo za siebie.. Lubisz "oczytanych i wykształconych " ? Sorry chyba oczytanych w brukowych pisemkach o ile wogóle, a wykształconych na podwórku PISZE się w ogóle tak na marginesie :) Tylko książki w życiu można czytać czy tez inne rzeczy ? Gazety, informatory, strony internetowe itp.

Gość fh
co z tego,że będzie oczytany jak może być na przykład chamski lub taki,że nie pójdzie z nim żyć poza tym wiedza,to nie formułki wykute na pamięć, tylko trzeba wiedzieć gdzie szukać danych materiałów na jakiś temat

Gość csdds334
wykształcnie nie ma nic do inteligencji czy zaradności moj mąż jest po podstawowce a potrafi sie lepiej wysłowic i wypowiedzic niz nie jeden po studiach, jest bardzo wygadany, w domu naprawi dosłownie wszystko,nigdy nie wzywałąm do niczego zadnego facowca, remonty robił sam, sam auto naprawi , dzieckiem sie zajmuje

Wybacz ale on sam potrafi zreperowac niektóre usterki w samochodzie mozę mu to długo schodzi ale w koncu mu sie udaje. Jezeli właczanie żelazka to dla Ciebie kryterium oceny umiejetnosci mężczyzny to Ci współczuje hahahha naprawdę naprawienie usterki w samochodzie to dla faceta raczej pestka :) Ale jak widać nie dla wszystkich, więc nie masz się czym chwalić :)

Ale wykształcenie to nie tylko bycie dobrym fachowcem :) Dobrym, rozchwytywanym , super zarabiajacym rzemieslnikiem mozna byc i po zawodówce, i bez szkoły , jesli sie zycie spedziło np. w rodzinnej firmie.. Ale to nie ma nic wspólnego z WYKSZTAŁCENIEM :) Wyksztalcenie to cos bardziej istotnego, cos co definiuje , ze jesteś kulturalnym czlowiekiekm , a nie burakiem :) Mała, jestes przyziemna , więc wszystko widziasz w ten sposób:P

Mój tak samo, we wszystkim mi pomoże, jest zaradny, wie co i jak się powinno zrobić. A jak coś się stanie z samochodem, to dla niego to przyjemność, że może to naprawić :)

Gość kggjj
Twój zapewne wogole nie ma samochodu bo go nie stac. Fakt po podstawówce mozna byc złotą rączką w domu ale nie sądze by taki facet lepiej sie wysławiał niż ludzie po studiach.

Wiem, że to nie wszystko. Ale po prostu nie lubię, jak ktoś ocenia mojego chłopaka , że jest debilem bo nie skończył liceum , czy zawodówki, czy studiów. To też nie świadczy o tym, jaką on wiedzę posiada. Nie jednego studencika by mógł zgasić swoją wiedzą, bo interesują go nie tylko samochody, ale i programy przyrodnicze itp. Nie, nie mają rodzinnej firmy. Po gimnazjum, łapał się każdej pracy jaka mu wpadła w ręce, żeby spełnić swoje marzenia i zrobić prawo jazdy kategorii C+E. Udało mu się, zdał za pierwszym razem, teraz ma świetną pracę i kocha to co robi. I za to go podziwiam, bo chłopacy jak byli w jego wieku, to pieniądze brali od rodziców, a on sam sobie szukał pracy i odkładał. Miał pomysł na siebie i to wystarczy.

Gość kggjj
Dal mnei ludzie po podstawówce sa na maxa ograniczeni...Żyjecie sobie w tych swoich chatkach bo na nic innego was nie stac. a jak przyjdzie co do czego i trzeba rozwiazac sprawe poza miejscem zamieszkania to sie gubicie...

Jesli ktos jest oczytany, w prawdziwej literaturze, nie w gazetkach, i stronach netowych i reklamach :) reprezentuje poziom niedostepny osobom unikajacym ksiązek :P To transakcja wiązana :) i nie przeszkadza byc tzw. złota rączką :P Natomiast złotej rączce duzo brak do kultury :P

Twój zapewne wogole nie ma samochodu bo go nie stac. Fakt po podstawówce mozna byc złotą rączką w domu ale nie sądze by taki facet lepiej sie wysławiał niż ludzie po studiach. :O w ogóle :O jak już. Widzisz, mój chłopak wie jak to się pisze , a Ty nie :) Z nim można porozmawiać na wszystkie tematy, jest wygadany i wie co mówi. Nie robi błędów gdy pisze, czy mówi. Mi to wystarczy, że nie mówi przyszłem, weyszłem, dejta, chodźta...

Dal mnei ludzie po podstawówce sa na maxa ograniczeni...Żyjecie sobie w tych swoich chatkach bo na nic innego was nie stac. a jak przyjdzie co do czego i trzeba rozwiazac sprawe poza miejscem zamieszkania to sie gubicie... Ta ciebie pewnie stać. Sprawdź sobie ile kierowcy tirów zarabiają, a będziesz wiedziała, mi nie chodzi o pieniądze, ale widać że dla Ciebie tylko to się liczy :)

Gość kggjj
Nie chce mi sie ciebie poprawiac...mysle że mój błąd jest mniej razacy niż twoj "chłopacy" żal....

Jesli ktos jest oczytany, w prawdziwej literaturze, nie w gazetkach, i stronach netowych i reklamach reprezentuje poziom niedostepny osobom unikajacym ksiązek To transakcja wiązana i nie przeszkadza byc tzw. złota rączką Natomiast złotej rączce duzo brak do kultury Wydaje mi się, że kulturę przyswaja nam rodzina, a nie książki czy inne badziewia :) Z resztą mówcie sobie co chcecie. Abyście trafiły na milionerów, oczytanych, złote rączki, panów profesorów :) Tego Wam życzę :)

Liczba mnoga od chłopak brzmi chłopaki albo chłopacy. Ta druga forma jest tak rzadka, że wielu osobom wydaje się niepoprawna. Słowniki jednak nie mają do niej zastrzeżeń. FAKTYCZNIE RAŻĄCE ;]]]

wydaje mi się, że dalsza dyskusja jest zbędna, boi tak to nic nie zmieni. Ja go kocham, ona mnie kocha i jesteśmy szczęśliwi, niczego nam nie brakuje. Takiego sobie wybrałam, to ja będę z nić żyć, a nie wy :)

Gość co za ludzie /////
małą czarna - co za pustostan dziewczyno, ty i twój chłoptaś to zwykłe buraki nieoczytane i niedouczone jesteście. książki to badziewia ? twój fagas ma wiele zainteresowań i m.in jednym z nich jest oglądanie programów przyrodniczych ? puknij się w ten pusty łepek i już dalej nie kompromituj dziewko

małą czarna - co za pustostan dziewczyno, ty i twój chłoptaś to zwykłe buraki nieoczytane i niedouczone jesteście. książki to badziewia ? twój fagas ma wiele zainteresowań i m.in jednym z nich jest oglądanie programów przyrodniczych ? puknij się w ten pusty łepek i już dalej nie kompromituj dziewko jesteśmy ludźmi, a nie burakami :) Nie nazwałam książek badziewiami, tylko napisałam książki i inne badziewia. Nie napisała, że jednym z jego zainteresowań jest oglądanie programów przyrodniczych. Raczej miałam na myśli, że jest jakimś pustym chłopczykiem, któremu tylko hip-hop w głowie i JP. Ogląda wiele ciekawych filmów z których dużo się można dowiedzieć, o to mi głownie chodziło.

nieoczytane i niedouczone tak na marginesie to się może tylko tyczyć płci żeńskiej. Jak już to Niedouczeni i nieoczytani ;] Sama jak widać jesteś prostaczką/kiem i nie wiesz nawet jak się odmienia. Może jak uda Ci się skończysz gimnazjum na swojej wsi, to będziesz wiedziała jak się co odmienia :)

Gość litości merci
liczba mnoga od chłopak to chłopcy, a nie chłopaki czy chłopacy, litości :O