Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale sie denerwujeee

Jak powiadomiliście rodziców/teściów o ciąży?

Polecane posty

Gość ale sie denerwujeee

jak to zrobiliście?:-) I mam jeszcze jedno pytanie, moi rodzice nie znaja rodziców mojego faceta. Czy po ogloszeniu nowiny mamy zorganizować spotkanie? jak to teraz wszystko zorganozwać?Gdzie spotkanie u mnie czy u niego? Dodam ze slubu nie chcemy, jak im o tym powiedzieć?

Gość ale sie denerwujee
mam stracha:-)

Gość reee
Ja powiedziałam rodzicom o wizycie u ginekologa, jak ciąża byla potwierdzona, akurat to wypadala wigilia, ja bylam w 7 tc. Zorganizujcie spotkanie, skoro sie nie znają, gdzie, to juz jak wolicie. Powiedzcie im razem :) Gratuluję :)

Gość reee
"po wizycie u ginekologa"

Gość ,mdsm,dms,sm
ja też sie strasznie bałam powiedziec rodzicom bo tydzień wcześniej wróciliśmy z 3 miesiecznego wyjazdu z uk ja robie test a tu 2 kreski...ani ja ani obecnie już mąż nie mieliśmy pracy bo dopiero co przyjechaliśmy. rodzicom powiedziałam po niecałym miesiącu dopiero jak znalazłam zatrudnienie i mąż też znalazł szybko pracę:) rodzice też sie nie znali więc zorganizowaliśmy u mnie w domu imprezkę..:) wszyscy pojedli popili i sie w koncu poznali:D

Gość ale sie denerwujee
mdsm a jak szybko zorganizwoaliscie spotkanie? zaraz po tym jak ich poinformowaliscie?

Gość ,mdsm,dms,sm
szczerzę to już nie pamiętam bo to było 4 lata temu...ale tak coś około miesiąc, półtora po tym jak powiedzieliśmy:D