Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwasna_zelka

nieregularne miesiączki

Polecane posty

Gość kwasna_zelka

Witam, mam 21 lat (prawie 22) i bardzo nieregularne miesiączki. Jestem co prawda chuda ale odżywiam się normalnie, w ciąży też nie jestem :) kiedy brałam tabletki anty- wszystko było ok a po przerwaniu wszystko wróciło do tego co było kiedyś... Co radzicie?

ja bym Ci radziła wizyte u ginekologa i zrobienie podstawowych badan typu morfologia,zelazo.

Gość kwasna_zelka
tylko ja ma tak już od lat i żaden gin nie robił z tego nic wielkiego, wszyscy mówili że mi to minie...

Gość kalinka190
a kiedys mialas regularne ?

Gość asdfghjkll
nieregularne czyli jakie? Ile trwają max i min?

Gość ja ma 31lat
i odkad pamitam nieregularne miesiaczki- od 28 do ok 60 dni. W zyciu bylam u kilku ginekologow, gorszych i tych bardzo dobrych. Wiekszosc mowila, ze tak po prostu moze byc i zeby nic z tym nie robic-ewentualnie po tym jak juz bede miala dzieci.Niektorzy twierdzili, ze po porodzie sie ureguluje. W miedzyczasie urodzialam 2 dzieci a okres nadal mam nieregularny (regularnosc jest tylko przy tabletkach antyjoncepcyjnych-no ale wiadomo, wtedy to nie okres). Teraz karmie piersia, ale jak przestane chyba zdecyduje sie na jakiegos dobrego ginekologa i pewnie hormonoalnie ureguluje ten okres. Chociaz zaczynam sie przyzwyczajac

Gość martulkaaaa_________
je też miałam taki okres, okazało się że choruję na niedoczynność tarczycy, od kiedy to leczę (hormonami) problem minął

Gość kwasna_zelka
nieregularne, tzn że od czerwca, kiedy rzucilam tabletki okresu nie mam. kiedyyyys miałam regularne ale to tez nie zawsze... 31 lat- uspokoilas mnie troche :) anty znowu nie chce brac za bardzo... chyba sie trzeba do kilku lekarzy wybrac...

Gość nissq
tak po prostu masz..niekoniecznie to moze minac. Jesli Ci to przeszkadza wroc do tabletek ;) moze xyjesz w stresie?

Gość kwasna_zelka
trafiłaś...

Gość Karolina

Ja leczyłam sie u ginekologa w klinice  Centrum Diagnostyczno Medycznym Prima Med w Krakowie przy ul. Cieszyńska 16   i bardzo mi pomógł. Wcześniej miałam duże zaburzenia z okresem. Teraz wszystko się unormowało