Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paranojaaaaaa

siostra wazniejsza od dziewczyny????????

Polecane posty

Gość pamiętam,,,,
Mial nick Mofos, i nastepny to czang.

Gość paranojaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hahaha no dobra ale nie rozmawiamy tu o bzykaniu siostry czy matki czy zony hehe ;D Jestem autorka tego topicu i powiem wam ze normalnie czasami mi rece opadaja, czuje sie gorsza, a przeciez jak sie odezwe to zaraz zrobia ze mnie wariatke ze jestem zazdrosna o siostre... Lubie ja, ona mnie tez, ale czasami to juz jest przegiecie paly... no i jeszcze oprocz tego jego siora odnowila kontakty z jego byla co chyba jest najwiekszym moim problemem, gdyz ta byla nadal kocha mojego, tak nagle pojebalo jej sie w zwiazku i przypomniala sobie o moim jak to fajnie bylo razem... no i widzicie ja juz mam tak urojone w bani czy jak on tam jedzie czy tej ex tam nie ma, czy siostra mu o niej opowiada, oj i tym podobne... Dodam jeszcze ze ta laska zostawila mojego dla innego typa i przez 9 lat nie mieli ze soba kontaktu to teraz... gdy sie raz spotkali tam, mnie oczywiscie tam nie bylo...... Ona raczej chce jak najlepiej dla nas, ale ze w siostry zwiazku tez jest nie zaciekawie to chyba szuka bratniej duszy a braciszek zawsze przyleci na ratunek, ale kiedy ja jestem zestresowana, szukam wsparcia to skomentuje kilkoma zdaniami i chuj.....

Gość vdvz
paranojaaaaaaaaaaaaaaaaaa to masz przejebane , wykonczy cie taki zwiazek predzej czy pozniej jak jest tak jak opisujesz w poscie wyzej

Gość agent0909
bardzo krotko ...zdecydowanie wole uprawiac sex z siostra niz inna kobieta pa

Gość ciekawy temat .........
Obejrzyjcie film ,, bez wstydu '' skoro lubicie takie klimaty :P

Gość agent0909
film filmem ale sex z siostra to zupelnie co innego

Gość -0film
film jest taki sobie :O

Gość ssssssssssssss
Ja mam tak samo jestem z facetem 3 lata jest on blizniakiem tylko że on ma siostre blizniaczke on wszystkie swoje sprawy wszystkie swoje problemy to co bierze na raty albo kupuje to jedzie do niej ona może jego listy otwierać. Ona jak coś dla niego zrobi to munie jej podziękować a jak ja coś dla niego zrobie to nawet nie umie powiedzieć dziękuje. Nawet kocham nie umie mi powiedzieć. Ale jak ja z nim rozmawiam o jego siostrze to on wielką awanture robi i mi grozi że zemną zerwie. Ja już nerwowo wysiadam.On nawet nie wie jak mnie rani. Co ja mam z tym zrobić pomóżcie mi

Gość gość
Dajcie spkoj,ja tez jestem z takm siostrosynkiem i to jest koszmar.Moj potrafi wziac dzien urlopu bo siostrunia cos tam chce czy potrzebuje i zawsze sa to p*****ly a nie wazne rzeczy.Dodam,ze ona ma swojego meza ale woli zawracac glowe mojemu facetowi.