Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość kasienka90

nie wiem co zrobic :(

Polecane posty

Gość kasienka90

Dobry wieczur, pszepraszam ze tak zle pisze po polsku, nie mieszkam w polsce ale chcialam miec opinia ot polaków :)) 4 miesc. temu poznalam factea, ktory jest 17 lat starszy ot mnie(mam 22 lata, studentka): ot poczontek my sie bardo dorbze rozumieli - w wszystkich kierunkach, bardzo go lubie, niechce go stracic, ale oczywiscie wiem ze nie jest latwo: rodzina nic nie wie, on musi wyjechac co okolo 2 tydzien za granica spowodu pracy (to na 100 %), i oczywiscie roznica wieku jest problem (tzn narazie jeszcze nie, ale wiem ze bedzie za 20 lat...) Jusz bardzo czesto mu dalam znac ze narazie nie wiem co bedzie znas, ze duzo mnie martwi i ze duzo (za duzo) myslie... moj aktualny "problem": napisalam (wiem ze to jest nie fajnie, mialam mu zadzwonic, ale to bylo nie pomyslane--> jusz pierwsze probem spowodu wieku....:), ale on tesz jest w hiszpani spowodu pracy ) mu smsa ze jusz tak dali nie idzie znami, muszemi stym skonczyc, dzieku na wyzstko, uwazaj na siebie. ON odpisal godziny puzni, ZE MNIE KOCHA, ze mnie biore na powaznie, wsyzstko, mnie, ze mial i ma duzo respekt, ze bedzie zawsze o mnie myslal, respektuje moja decisie, ze mam cale zycie pszed mie, chce isc swoja droge, ale ON tesz, ZE MAM prosze tesz zaacetopwac jego decisia: nie mam sie jusz do niego odeswac prosze, nie bedzie reagowal na smsy, telefon itd. WIEM ze on jest bardzo powazny: decisia zrobiona, to to jusz na 100 %, pierwszy ras napisal ze mnie kocha (zeby powiedzec nie mial okazia widzocznie...). NIE WIEM JAK TA SYTUACIE doceniac, to jusz 5 dni temu. Czuje sie troche dziwne, ze mi napisal ze nie mam sie odeswac..... napisze to facet kobiecie, ktora kocha?!?!?! poprstu nie wiem, i nie dam rady....jusz 100000 razy chcialam mu napisac, ras mile, ras zlo....strasznie, ale potem zas mysle: lepej dac temu czas i po porach tygodniach, bez odeswania bedzie latwi i go zapomne (chociac narazie musze powiedzec ze go strasznie lubie, nie wiem, mysle ze bylam naprawde glupia mu tak napisac...) moze ktos mi moze pomuc, dziekuje BARDZO! I pszepraszam 100 razy ze tak zle pisze.....

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować