Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trynixxx

moj chlopak jest zly, ze mam okres

Polecane posty

Gość trynixxx
Tak masz racje to wariat. I ze tez dopiero teraz to do mnie dotarlo... 4 lata takiej slepoty. A tyle mowil o uczuciach, ze dla niego to wazne, ze ja sie staram, ze nie zapuszczam. Ze on chce zebym sie zdrowo odzywiala I on tak samo robi dla mnie. Tak mnie omotal, ze ja myslalam, ze wszystko robie w imie milosc. Ale gdzie tu milosc???

Gość idz do ginekologa, powiedz mu
a gdyby kolezanka twierdzila, ze po pigulkach schudla i urosly jej cycki to bys tez uwierzyla?

Gość a ja myślę/że taka
daj spokój. odpowiednie dobrane środki krzywdy Twojej figurze nie zrobią:) a co do twojego bossa to proponuje kopnąc go w dooopę

Gość a ja myślę/że taka
wiesz ja myslę,ze jak człowiek chce w coś uwierzyć to uwierzy... ale to co piszesz jest przerazające.

Gość trynixxx
Pewnie nie, bo znam wiecej przypadkow gdzie dziewczyny sie roztyly. Ale nie chce sie wypowiadac, bo sie nie znam. Nie biore I nie mam zamiaru brac.

Gość aqu-qu
aż normalnie nie chce się Ciebie czytać. Na wszystko jesteś na nie. Jak nie słuchasz rad, to miesiączkuj sobie co 2 tygodnie, skoro ci to pasuje ;/

Gość eghjjjj
Kopnij go w dupe to czupek i wariat.Jakby cie kochal to nawet po przytyciu, w chorobie nie moge uwierzyc w to co piszesz. Ja mam okres regularny co do godzinny i przez jeden dzien boli brzuch u gory nogi, zawsze moj chlopak pyta skarbie jak sie czujesz i wtedy przywozi moje ulubione ciastka bo ciastka jem raz w miesiacu a wtedy mam smaka na slodycze. A nawet jak niemam okresu to nie za kazdym razem sie kosiamy:) bo czasem przyjezdza od rana do wieczora wtedy niema jak:/// a razem nie mieszkamy. A ty uciekaj od niego

Nie czytałam wypowiedzi, ale temat glupi. Niech dziecko Ci zrobi to zrozumiesz jego slowa...