Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strefazawodowa

praca w warszawie

Polecane posty

Gość strefazawodowa
odnosnie znajomosci jezyka opowiem wam historie z mojego zycia:). szukalam pracy. cv slozylam do 6 firm z czego 3 sie odezwaly. mysle ze 50/50 to duzo. cv zlozylam rowniez w firmie gdzie byl wymagany j. angielski. oprócz angielskiego nadawalam sie idealnie. w LM napisalam cos tego typu: mimo ze nie znam biegle j. angielskiego zapewniam, ze doskonale porozumiem sie w j. polskim. wiem troche perfidne a jednak. ogolem naleze do osob, ktore jesli "sa wyrzucane drzwiami, wchodza oknem"- oczywiscie w granicach rozsadku. pomyslu mi nie brakuje, "braki" nadrabiam "umiejetnosciami". i sluchajcie ten pracodawca odezwal sie. wrecz namawial mnie do pracy w jego firmie mimo iz wiedzial ze nie znam angielskiego:). w trakcie rozmowy zorientowal sie ze znam sie na branzy. powiedzial ze jezyk praktycznie jest niepotrzebny. odmowilam jednak gdyz tydzien wczesniej znalazlam prace:)

Gość czy wystarczy? tak wystarczy
to ladnie wybrnelas. wygladasz na osobe nieglupia wiedzaca czego chce i do tego dazaca. a co do jezyka to racja czesto jest w sród wymogow a w zasadzie jest nie potrzebny.