Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość foxyyy189

jak sie czujecie biarac tabl anty

Polecane posty

Gość foxyyy189

ja mam zamiar zaczac brac ale niestety ciagle jestem ospala jesli do tabletek dojda jakies skutki uboczne

Świetnie. Zero skutków ubocznych. Nawet mam wrażenie, że z nastrojami lepiej niż bez tabletek. :classic_cool:

Gość fdjfjfjfjfhfhf
normalnie, nie miałam nigdy skutków ubocznych- to trzeci rodzaj tabletek, które biorę. nie przytłam od nich( tylko przez własne obżarstwo) ale jedząc tabletki też schudłam (trzymając lekką dietę) Także myślę, ze to mit, ze od nich się specjalnie "tyje"... Ani tyje, ani chudnie. Plusem jest to, ze nie mam aż tak bolesnego okresu jaki kiedyś. Cellulit mam taki jaki był- raz mniejszy raz większy(jak jestem leniwa i się przejadam). Piersi mi nie urosły. Nie czuję żadnych ubocznych skutków- ale nie palę ( o tym się powinno pamiętać bo można sobie zrypać co nieco)

Gość foxyyy189
a mialyscie dobierane tabletki przez badania ? jesli tak to ajkie to badania

Gość nissq
ja niestety mialamm wszystkie efekty uboczne , piersi byly wieksze ale bolaly , mdlosci , zawroty glowy , stany depresyjne. W przerwie mialam nieeeesamowicie obfite miesiaczki.

Gość foxyyy189
i co przerwalas branie?

Gość daaaaa
ja tez teraz zastanawiam sie nad braniem tabletek. na pewno pojde do ginekologa i poprosze o badanie poziomu hormonow. zeby maksymalnie zminimalizowac mozliwosc dobrania zlych tabletek.

Gość probably
spadek libido do poziomu 0 - i po co tabletki skoro nie miałam ochoty na seks