Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ktoś121343

Jak zrozumieć jego postępowanie ?

Polecane posty

Gość ktoś121343

Całkiem przypadkowo poznałam pewnego chłopaka. Wieczorem gdy byłam w restauracji podszedł do mnie ,przywitał się i od tak zaczęliśmy rozmowę. Miło nam się rozmawiało, wypiliśmy po drinku. Zachowywał się poprawnie, na pożegnanie podsumował iż jestem bardzo miłą, wesołą mądra osobą. I do tego b. ładną podał mi dłoń na pożegnanie po czym popatrzył głęboko w oczy i pocałował w czoło a później w policzek i tak się rozstaliśmy. Jakiś czas później a było to chyba ponad 2 tygodnie spotkałam go przypadkowo w tym samym miejscu i jak się okazało mamy wspólnych znajomych. Długo sie nie zastanawiając wyciągnął ręce na powitanie , przytulił mnie i pocałował w czoło. Przysiadł się do mojego stolika ,rozmawialiśmy dużą uwagę zwracał na moje oczy, komplementował je , opowiedział trochę o sobie. Przytulił mnie powiedział ze polubił mnie i naprawdę bardzo mnie lubi. Zapytał czy może mnie pocałować , po czym skradł mi buziaka. Zastanawiał się czego tak mało się spotykamy choć tak blisko siebie mieszkamy. Patrzył mi głęboko w oczy przytulał do siebie i dawał buziaki to w nosek , czoło czy policzek.Nie odstępował mnie na krok, był zazdrosny gdy inni rozmawiali ze mną. Nie tak dawno spotkałam go całkiem przypadkiem, był ze swoimi znajomymi a ja ze swoją koleżanką. Patrzył się w moją stronę powiedział mi cześć ,co ja jakiś czas obracał się i sprawdzał gdzie jestem. Nie wiem jak mam rozumieć jego zachowanie względem mojej osoby?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować