Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julez

liposukcja laserowa III generacji

Polecane posty

Gość Julez

Witam wszystkich, jestem nowa na forum, nie wiem czy temat był już poruszany - w każdym razie ja nie odnalazłam. Chwiałabym się dowiedzieć czy ktoś maił wykonywany zabieg [b]metodą lasera z liposukcją wibracyjną[/b]... Mam zamiar wyszczuplić sylwetkę (uda + brzuch) i szukam najskuteczniejszych opcji. Interesuje mnie również to czy po usunięciu większości tkanki tłuszczowej jest ona w stanie się ponownie odbudować do rozmiarów z przed zabiegu i po jakim czasie... Czytałam że po laserach, czy liposukcji tyje się (jeśli w ogóle) w innych obszarach niż był wykonywany zabieg. Ale wydaje mi się to aż zbyt piękne żeby było prawdziwe :) P.S. Jestem na wiecznej diecie, jak się poddaję to tyję w mgnieniu oka chociaż nie jem słodyczy (!!!) i wracam z powrotem na dietkę wiec kółko się zamyka. Bardzo proszę o Wasze postrzeganie sprawy i doświadczenia! -Julez.

hej, mogę ci zdać swoje wrażenia po swojej lipokucji nóg i tego, co powiedział mi lekarz.W miejscach, skąd został odessany tłuszcz nie dojdzie na ogół do większego utycia i odłożenia nowego tłuszczu. Musisz Kochanie pamiętać, że jesśi będziesz jadła bez umiaru to komórki tłuszczowe mogą zwiększyć swoja objętość i częściowo zastapić te, które już zostały odessane. Nie rób tylko smartLipo, bo nie ma efektu.Miałam już u innego lekarza i tylko niepotrzebnie wyrzuciłam pieniądze w błoto i niepotrzebnie się nacierpiałam.ja miałam slimlipo ( nie wiem, co to za generacja,ale czytałam, że to jakaś nowa maszyna od odsysania tłuszczu) Oprócz lasera miałam też odsysanie i mam naprawdę pięknie wymodelowanie nogi, a skóra sie stała jakby bardziej aksamitna.Przez tydzień męczysz sie trochę z siniakami, ale to nic z tym jak patrzysz w lustro i oglądasz swoje nogi. Zabieg musisz zaplanować mniej więcej w połowie cyklu. Ból można przetrwać, natomiast problem miałam z ubieraniem codziennie rajstop przeciw żylakowych. Teraz już jestem bardziej wprawiona, a nóżki z dnia na dzień piękniejsze.