Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PRZEMOX

Tatuaże...

Polecane posty

- zdobią czy szpecą? - ma Ktoś? - czy można skończyć na jednym? Niektóre mi się podobają. Sam nie mam. Pewnie na jednym bym nie skończył...;)

Ja mam w 3 miejscach robiąc pierwszy wiedziałąm, że na jednym nie skończę:) Co do tego czy zdobią czy szpecą ja jestem zadowolona a ludzie różnie reagują, od teściowej usłyszałam kilka przykrych uwag i nie było to miłe z tym, że jej nic się nie podoba co nieco odbiega od standardów . Ważne, żeby dany tatuaż się tobie podobał bo jeśli chodzi o otoczenie zdania zawsze będę podzielone tak było u mnie mimo, że nie chwaliłam się na prawo i lewo tym, że je posiadam.

Gość krupa joanna
przemox jestem twoją fanką

Gość werciopercia
moim zdaniem zalezy to od budowy ciala. jak ktos jest ladnie zbudowany to fajnie to wyglada :) a jak ktos jest gruby, lub wystaja mu kosci to wyglada to paskudnie moim zdaniem. no i duzo tez zalezy od wzoru :) no i nie podoba mi sie jak ktos ma pare tatuazy zrobionych bez ladu i skladu - tam jakis motylek, pozniej serduszko ... glupota ...

Gość krupa joanna
więc ci doradzę tatuaże nie szpecą to dzieło sztuki tylko na ciele. :) ❤️

Gość kasiastamaciejka22
Milka co to za słodkie zwierzątko?

Wiewiórka syberyjska inaczej burunduk:) Zwierzątko z niesamowitym charakterem:) Mam ją od 3 lat:)