Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _Zrozpaczony_

Problem_Z_Erekcją

Polecane posty

Gość _Zrozpaczony_

witam mam problem z erekcją może jest tu ktoś kto miał taki sam problem i pomorze ??? problem polega na Tym że bardzo rzadko mogę się kochać z moją partnerką :( wszystko jest ok jest erekcja jak chcemy się kochać 1 razy nie ma problemu stosunek udany kochamy się około 30m-1h ale później nie mogę już 2raz :( muszę odpoczywać 24h albo i 48 :( zrobiłem badanie testosteronu wolnego całkowitego FSH prolaktyny i badania ogólne i wszystko wyszło bardzo dobrze na bardzo wysokim poziomie lekarz u którego się lecze powiedział że wszystko jest bardzo dobrze i nie jeden facet by chciał być w takiej kondycji seksualnej jak ja ale nie mogę się i tak kochac 2 raz z moją partnerką i nie mogę temu zaradzić lekarz przepisał mi tabletki dzięki którym moe się kochać 2raz ale nawet 2 razy to przecierz mało i po 2 te tabletki też nie zawsze pomagają :( nie wiem co mam zrobić jestem załamany i zrozpaczony tym wszystkim pomocy :(

Gość _Zrozpaczony_
proszę niech ktoś mi cos podpowie i doradzi bo naprawde nie wiem co mam robić :((

Gość kohytsdr
wiek w jakim jesteś ma znaczenie i stres, za duzo o tym myślisz i to moze pogarsza sytuację

Gość kohytsdr
ale że jak? raz na dzień to rzadko? no chyba to nie jest tak rzadko, ale ile ty masz lat, to zależy. A lekarz też twierdzi ze nie jest ok?

a sproboj z inna partnerką tu też może być problem....może z inna będzie inaczej ...to wolny związek czy małżeństwo???

Gość _Zrozpaczony_
mam 25 lat dużo ruchu co na pewno jest pozytywne a stresu też dużo ale kto go nie ma i myślę że tego stresu nie mam za dużo żeby aż tak przeszkadzał mi w kochaniu się nie wiem dlaczego tak jest ale to chyba nie zbyt normalne żebym po jednym stosunku musiał odpoczywać aż 24h albo i nawet 48h :(

Gość _Zrozpaczony_
zdradzić nie zdradze mojej partnerki nigdy lekarz tierdzi ze wszystko jest ok tylko problem tkwi w psychice bo fizycznie jestem bardzo zdrowy raz dziennie to nie rzadko jak ludzie kochaja sie po 3-4 razy dziennie :(

Gość kohytsdr
no może z tym jest stres zwiazany, ze myslisz ze powinieneś i nie mozesz i tak się sam nakręcasz. Może spontaniczniej do tego podejdź, a nie na zasadzie co tyle i tyle godzin mam to zrobić

Gość kohytsdr
no widzisz w psychice tkwi problem, więc więcej luzu a nie obwinianie się, bo nie będzie z tego radości tylko powód do zmartwień

Gość kohytsdr
przecież udany związek, to nie tylko akt seksualny. Bądź czuły, radosny i spontaniczny a wszystko nabierze normalnego tempa bez narzucania go sztucznie sobie