Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baton mars

Mam prawie 20 lat a nie byłam jeszcze u ginekologa

Polecane posty

Gość baton mars

Trochę się boję, chciałabym iśc po tabletki antykoncepcyjne. Czy lekarz bedzie musiał wykonać jakieś badania przed wypisaniem mi recepty? Dodam, że podejrzewam u siebie podwyższony poziom tesosteronu, jest to niemal pewne. Kiedyś miałam bardzo nieregularne cykle, teraz juz się troche unormowało, czy on bedzie chciał jakiś kalendarzyk? Bo niestety takiego nie prowadzę. Czy bedzie pytał czy jestem dziewica? mam się tak wydepilować?

Gość Sliczna 20 latka
Musisz znac date ostatnidgo okresu ile dni trwa zbada cie usiadziesz na fotelu pobierze ci probke do cytologi zapyta czy wspolzyjesz jak poprosisz o tabletki to ci je przepisze nie martw sie ja tez mam tyle lat co ty i mam to juz za soba

Gość Sliczna 20 latka
Poszukaj na necie opini lekarzy z twojej okolicy i wybierz tego ktory ma wiecej lepszych popytaj kumpeli o dobrego lekarza

Gość baton mars,,,,
oczywiście podszyw się zaczernił ;] czy za badanie do cytologii trzeba płacic?

Gość jodjkos
ja chodze prywatnie do ginekologa, za cytologie sie placi, niekiedy tylko jest jakis tam program wdrozony i sie nie placi. z drugiej strony nie sa to jakies wielkie pieniadze. od 5 do 15 zl jakos tak

Gość witaminkaa c0,
witajcie zastanawia mnie po co piszecie takie bzdury na tak moim zdaniem dość poważny i ważny temat? nie możecie normalnie odpowiedzieć dziewczynie na pytanie? po co te podszywy i złośliwości?

Gość baton mars,,,,
a co mam zrobic gdy ginekolog zaproponuje mi siedzenie w kredensie? blagam pomozcie

Gość witaminkaa c0,
lubie pawlacz i czesto sikam dupom

Gość autorko nie martw się
i olej podszywy. ja tez właśnie w twoim wieku byłam u ginkologa po raz pierwszy (było to 12 lat temu). rumieniłam się, krępowaąłm trochę 9byłam dziweicą taką co sie tylko całowałą wtedy). potrzebowałam diane35 na cerę. lekarz był miły, spokojny, ulturalny. byłam nieogolona "tam" ;-) i nie usłyszałąm ani słowa (później i tak zaczełam sie golić ...) pozrawiam, odwagi, nie ma się czego bać :) wziernik może być zimny, ale to nic. będzie OK

Gość autorko nie martw się
ojej, błędów ile narobiłam ups ;-)