Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiek2905

Czy to objawy ciąży?

Polecane posty

Gość kasiek2905

Cześć dziewczyny. Mam takei pytanko. Otóż kochałam się z chłopakiem 24 czerwca w 8 dniu cyklu (ginekolog mowi ze juz plodny dizen) - cykle mam 28 dniowe. Po tym czasie dziwnie zaczelam się czuć... takie ciągnące bóle w podbrzuszu... raz były a raz nie... no i kilka dni mialam taki biały o konsnstencji smietany śluz.... zrobiłam test 9 lipca i wyszła jedna kreska. obecnie jestem w 3 dniu przed okresem... i brzuch boli mnie mocniej jak na @. Co sądzicie mamy szanse na dzidziusia? czy test był już dosc wiarygodny i jednak nici z bobaksa w tym cyklu? Prosze daj cie znać

Gość kasiek2905
nitk nie jest zainteresowany rozmowa?

Gość o co chodzi tym
to są objawy głupoty. Nie ma pojecia o ciąży, cyklach a sie bzyka i potem głupie pytania zadaje. A co tu są jasnowidze czy co, kurwa dosyć mam tych idiotycznych pytań, łącznie z moim o kredens.

Gość kasiek2905
załosnych ludzi tez mam dość!! zapytałam bo chciałam wiedziec co inne kobiety myśla na ten temat i jakie maja doswiadczenia.... ale NIE takich idiotow/idiotek jak ty !!!!!!!!!!!!!!

Gość papapapapa3
Moim zdaniem nie jesteś w ciąży i za pare dni będziesz miała @.Jeśli chcesz mieć dziecko staraj sie dalej powodzenia:)