Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podwudziestym

Jeśli tylko oczywiście chcecie, oceńcie.

Polecane posty

Gość podwudziestym

Sprawa jest taka, że mój były rzucił mnie po roku bycia razem. Przeżyłam. Dowiedziałam się jednak później od koleżanki, która koleguje się z kolei z jego ziomkiem, że rzucił mnie bo, cytuje "Ciałko fajne, ale buzie ma straszną". To prawda waszym zdaniem? Na prawdę jestem tak brzydka? Nie mam 16 lat, i nie jestem puściutką desperatką, pytam tutaj bo odpowiedzi będą anonimowe, więc prawdziwe. A trochę mnie to zmartwiło i sama już nie wiem co myśleć. Z góry dzięki za odpowiedzi, pozdrawiam wszystkich. Tu macie fotosy: http://i48.tinypic.com/28ri2b9.jpg http://i49.tinypic.com/2lg1w.jpg

Gość dziewczyno zalezy co sie komu
podoba, jedni wola blondynki inni brunetki itp jestes z wogladu ok

Gość i co z tego ze duzo wydaje na
po pierwsze nie wierze ze to Ty, pewnie interesuje Cie czy Twoja koleżanka jest ładna;) więc odpiszę swoje zdanie: -za wąskie usta - za małe oczy -wielki nos:/ nie tyle szeroki co bardzo długaśny:/ przez co twarz staje się dziwna:/ jednak makijaż i fryzurka coś mogłyby tu pomóc;)

Gość podwudziestym
Jednak ja kolego, daję słowo że ja, dzięki za dotychczasowe odpowiedzi

Drugie zdjecie jest ok jesli chodzi o buzie natomiast na pierwszym nie wygladasz za ciekawie no i ta fryzura? Moze zmien ja postaw na inny makijaż choc nie wiem czy to pomoze bo z reguły jest tak ze masz sie podobac chłopakowi bez makijażu ale to tez zalezy od chlopaka

Gość podwudziestym
No lolipop, wrzuciłam specjalnie swoje najgorsze to bez makijażu, fryzurki z głupią miną i w niekorzystnym ujęciu. P.S On tez nie był zbyt przystojny jak tak teraz patrzę :) dzięki oczywiście za odpowiedź

Gość on_bez_pseudonimu
Jesteś całkiem niczego sobie

Gość fajowykrzyś224
mi się bardzo podobasz, mogę być nawet twoim nowym chłopakiem

Gość loiuku
fajowykrzyś224 Ty nie bądź taki hop do przodu nie jesteś jedyny. Ja też mogę być Twoim nowym chłopakiem.

Gość fajowykrzyś224
No kurde, powaga że mi się podoba, ten koleś to musiał być straszny palant, ty ciesz się dziewczyno że Cię rzucił, tego kwiata masz pół świata. O, a tu mój gg 43872609 Jeśli oczywiści zechcesz :) 3maj się

Gość podwudziestym
Oj Panowie bardzo mi miło, chociaż na ogół jestem bardziej nieśmiała, a co tam, pozwolę sobie dodać jeszcze jedno, oczywiście w celu ułatwienia ewentualnej oceny. Pozdrawiam i dziękuję http://i48.tinypic.com/2d94ldd.jpg