Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laleczkaaPrzebieranka

DENERWUJE MNIE MODA NA WIELKIE USTA U KOBIET;/

Polecane posty

każda laska ma wielkie usta;/ ja mams woje normalne, a ostatnio usłyszałam, że... mam małe!!! nie mam wąskich ust, ale też nie są takie wielkie jak u Angelini Joile lub Megan Fox... wcale wielkie usta nie są ładne, bo do mało której twarzy pasują! wyglądają wulgarnie

tak naprawdę to oczy powinny być największą częścią twarzy! a nie usta! wygląda się jak glonojad moja mama opowieadała, że w szkole w liceum miała jedną koleżankę z bardzo dużymi ustami- wszyscy jej dokuczali, nazywali żabą, itd...a dziś? kobiety płacą żeby mieć wielkie usta

Kiedyś słyszałam że dziewczyny które mają duże usta dużo "obciągają":P a czy to prawda? Wątpię:p

Gość honoratkaa87
ale z was głupie zazdrośnice;)! faceci uwielbiają pełne usta i ZAWSZE ładne, duże, soczyste usta będą seksowniejsze od wąziutkich I TAK JEST OD ZAWSZE! tylko teraz więcej lasek stać na powiększanie- ale kilkadziesiąt lat temu SYMBOLE SEKSU takie jak Marylin Monroe i Brigitte Bardott tez miały PEŁNE, DUŻE USTA! wąskie usta to WADA! taka sama jak małe oczy czy wielki nos!!!

"Kiedyś słyszałam że dziewczyny które mają duże usta dużo "obciągają" a czy to prawda? Wątpię" chyba w to nie wierzysz...ja mam pelne usta od dziecka, taka opinia jest po prostu niesmaczna, taka opinia wziela sie raczej przez to ze kobiety same stworzyly takie mity. Panna z warami pelymi botoksu chce byc widziala jako obiekt seksualny.

charmsy Byłabym naprawdę idiotka gdybym w to wierzyła:P Tak już jest jedna z nas ma duże usta za to druga duże oczy:P

haha tylko sie upewniam :p Wiekszosc Polek ma cienkie dlugie usta, jednak sa inne rozwiazania niz botoxy, ja bym sie dziwnie czula ze sztucznymi ustami. Balabym sie jesc bo jeszcze mi pekna i sie wyleja :D

Gość hhahhaaa , nieprawda ,ze
kazdemu facetowi sie podobaja takie usta ;-) A baby takie robia ,ze faceci mysleli ,ze dobrze obciagaja i zeby im sie kojarzylo z jednym. Jakie to one seksowne ,zmyslowe i dobrze ustami robia.:-D A prawda jest taka ,ze takie usta jeszcze bardziej szpeca ,odbieraja klasy i wdzieku . Przyklad ,chocby Wegrowska

Gość tak se tlumacz honorata
"honoratkaa87 ale z was głupie zazdrośnice ! faceci uwielbiają pełne usta i ZAWSZE ładne, duże, soczyste usta będą seksowniejsze od wąziutkich I TAK JEST OD ZAWSZE! tylko teraz więcej lasek stać na powiększanie- ale kilkadziesiąt lat temu SYMBOLE SEKSU takie jak Marylin Monroe i Brigitte Bardott tez miały PEŁNE, DUŻE USTA! wąskie usta to WADA! taka sama jak małe oczy czy wielki nos!!!" Tak se tlumacz,wydalas kase na powiekszenie i teraz myslisz ,ze bardzo zmyslowa jestes hahaa.Ciekawe jak za 20 lat te rozciagniete usta ci oklapna ...

Gość Agruszka
Tez mam duże naturalne:D i sie ciesze ze mam namietne usta;))

Powiekszone to nie takie same jak naturalne z ktorymi sie urodzisz , tak? Male , duze wazne ze naturalne zadbane i proporcjonalne.

Gość seniorita_seniorita123
ja mam srednie usta aczkolwiek od facetów slyszalam czesto ze są pełne. przykładem koniety seksownej z ustami raczej węższymi jest salma hayek , prawda? KLIKAJCIE : http://zalukaj.tv/polecony,1266464/

Gość hahahaha boze idiotki
siedza i sie wyklucaja ze male usta sa lepsze. takie rzeczy tylko na kafe :D:D:D

Gość wyklocaja sie te co sobie
powiekszylo , bo mysla ze jak Angelina wygladaja :-D

jam mam usta nitki i dlatego małe mają być najpiekniesze!

Ja mam swoje naturalne duże usta,dużo osób zazdrości a jeszcze więcej pyta czy coś z nimi robiłam... Kiedyś się ich wstydziłam ale dzięki tej właśnie modzie na Duże usta jestem szczęśliwa.

salma hayek ma wąskie usta? to są pełne usta, które wyglądają naturalnie, a nie jak pontony

Gość DO laleczkaaPrzebieranka
baba ma sie różnić od faceta i dlatego ma mieć niezamałe usta I TYLE