Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość sjkdhshgfjk

co jest warunkiem zakochania sie?

Polecane posty

Gość sjkdhshgfjk

odnoszę wrażenie, że to potrzeba bliskości i samotność. kiedyś zdarzało mi się to rzadko, mogłam być bardzo długo sama. teraz wystarcza mi niewiele by czuć motylki, nie jakąś miłość, ale motylki, tak jakby mój organizm potrzebował miłości i do niej dążył. nie ważne czy kogoś znam kilka miesięcy, czy kilka dni... wystarczy, że uważam tę osobę za sympatyczną, inteligentną i pociągającą...to mi wystarcza, żeby ją poznawać, chodzić na randki. przyzwyczaiłam się do bycia z kimś i jeśli jestem sama łatwo mi się otworzyć na nowe znajomości i zaangażować energię w coś nowego. nie wierzę, że można kochać tylko raz, nie uważam że są ludzie sobie przeznaczeni. myślę, że wystarczy, że oboje sobie nawzajem odpowiadają i podejmują decyzję o spróbowaniu bycia razem, a później samo się to napędza i może z tego być miłość. kiedyś potrafiłam kochać platonicznie jedną osobę, nie umiałam się angażować w nic innego, a teraz... teraz to zniknęło bezpowrotnie. jak nie ma głębokiego zaangażowania psychicznego, nie ma jeszcze miłości, deklaracji a jest tylko flirt, zainteresowanie i zauroczenie to łatwo przenoszę uczucia na kogoś innego. nie rozpaczam zbyt długo. mogę być w kimś zauroczona ale jak nie wychodzi z różnych losowych powodów, to łatwo przerzucam zainteresowanie na kogoś innego. jak jest u was?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować